Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Aeroport Henri Coandă: Situaţia este din ce în ce mai bună

UPDATE. Aeroport Henri Coandă: Situaţia este din ce în ce mai bună

UPDATE. Aeroport Henri Coandă: Situaţia este din ce în ce mai bună
29 Dec 2014   •   11:20
UPDATE 11:20 - Directorul de comunicare al aeroportului Henri Coandă, Valentin Iordache a explicat că situaţiae este "din ce în ce mai bună". 
 
"Dacă în cursul dimineţii au fost operaţiunile îngreunate, am avut şi un vânt lateral destul de puternic, care a pertubat şi el activitatea, acum sunt puţine avioane care încă nu au decolat, care înregistrează întârzieri. Au fost două curse anulate, una către Roma şi una către Timişoara, referitor la cei din cursa spre Timişoara, vor fi preluaţi de către o altă cursă, cu aceeaşi destinaţie, iar cei către Roma au fost reprogramaţi." 

---

O cursă aeriană a unei companii low-cost a fost anulată, luni dimineaţă. Decizia a fost luată de managementul companiei. 

 
Corespondentul Antena 3, Ana Moraru, a explicat că 150 de oameni care aşteptau să plece spre Roma au fost coborâţi din avion după trei ore de aşteptare. 
 
"S-au întors acum la biroul companiei low-cost în aeroport şi încearcă să găsească alte soluţii. S-au propus, iniţial, bilete pentru cursa de Roma de mâine dimineaţă, însă şi această cursă a fost ocupată, aşa că acum se oferă bilete gratuite, în compensaţie, către Verona sau Napoli, dar mâine. Vorbim despre oameni care mergeau în vacanţă, cărora li s-au stricat planurile, dar şi mulţi oameni care mergeau la muncă. În continuare se caută soluţii. Este o coadă foarte mare în aeroport."
 
"Mai este o cursă către Londra, a aceleiaşi companii low-cost,  care aşteaptă de patru ore. Alţi 150 de oameni aşteaptă de patru ore în aeronavă. Încă nu s-a luat o decizie", a explicat Ana Moraru. 
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close