Antena 3 CNN Actualitate Vadim Tudor riscă să rămână fără ziar. Vezi aici de ce

Vadim Tudor riscă să rămână fără ziar. Vezi aici de ce

Vadim Tudor riscă să rămână fără ziar. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Sep 2011   •   16:05

Corneliu Vadim Tudor ar putea rămâne fără ziarul care l-a consacrat. ANAF cere falimentul editurii "România Mare", pentru datorii de aproape 10.000 de euro. Tribunul e foc şi pară şi spune că totul e doar o comandă politică.

"Vor să mă sufoce financiar, cum vor să sufoce şi trustul vostru de presă şi alte instituţii incomode. Au crescut impozitele atât de mari, aberant de mari", a declarat preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

Editura patronată de Vadim ar fi ajuns să datoreze bugetului de stat nu mai puţin de 400 de milioane de lei. Tribunul recunoaşte că a cam rămas în urmă cu plata dărilor, dar susţine că, în niciun caz, atât de mult.

"E clar că este o răzbunare politică a lui Traian Băsescu. Nu sunt primul şi nici ultimul care e hărţuit, vânat de aceşti lachei", a mai spus Vadim Tudor.

Europarlamentarul tot ar putea rămâne fără publicaţiile pe care le patronează de câţiva ani buni, dar a găsit deja soluţia.

"Nu-i nimica. O să scriu pe zidurile Palatului Cotroceni , o să scriu în parcul Cişmigiu şi tot o să câştig partida asta", a adăugat Vadim.

 


×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor faliment datorii ANAF
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close