Antena 3 CNN Actualitate Veronica Cîrstoiu, judecătoarea arestată pentru şpagă, a încercat eliberarea mai multor infractori periculoşi

Veronica Cîrstoiu, judecătoarea arestată pentru şpagă, a încercat eliberarea mai multor infractori periculoşi

Veronica Cîrstoiu, judecătoarea arestată pentru şpagă, a încercat eliberarea mai multor infractori periculoşi
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    12 Aug 2013   •   16:12

Veronica Cîrstoiu a încercat eliberarea mai multor infractori periculoşi. Clienţii favoriţi ai judecătoarei de la Curtea de Apel Bucureşti au fost corupţii sau traficanţii de droguri şi de persoane, dosare în care sumele vehiculate erau de ordinul milioanelor de euro.

Cîrstoiu a încercat să influenţeze eliberarea acestora prin opinii separate. Judecătoarea a încercat până şi eliberarea basarabeanului Robert Girleanu, suspectat de comiterea unui triplu asasinat la comanda unei grupari mafiote.

Parchetul instanţei supreme cere dosarul fiului judecătoarei Cîrstoiu

De asemenea, a fost unul dintre magistraţii care au stabilit amânarea executării pedepsei în cazul avocatei Roxana Jianu, găsite vinovate pentru că ar fi înşelat zeci de persoane cu aproximativ 3,5 milioane de euro. 

Judecătoarea l-a achitat şi pe fostul şef al Fiscului Bihor, Ioan Lascau, arestat de FBI şi extrădat în România, într-un dosar în care acesta era acuzat de trafic de influenţă.

TRASEUL şpăgii de 1.000.000 de euro către judecătoarea Veronica Cîrstoiu

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la CAB, este cercetată pentru corupţie, iar fiul ei a fost reţinut pentru că ar fi intermediat primirea a 50.000 de euro de către aceasta, de la mai multe persoane care doreau soluţii favorabile în unele dosare şi care ar fi dat anterior un milion de euro.

Judecătoarea cercetată pentru o şpagă de 1.000.000 euro a făcut parte din completul care a anulat condamnarea lui Dinel Staicu.

Vezi aici şi declaraţia de avere a judecătoarei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close