Antena 3 CNN Actualitate Veste ŞOC despre unul din cei mai mari actori ai României. "A fost OPERAT"

Veste ŞOC despre unul din cei mai mari actori ai României. "A fost OPERAT"

Veste ŞOC despre unul din cei mai mari actori ai României. "A fost OPERAT"
de O.P.    |    30 Aug 2013   •   10:08

Actorul Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti, a suferit, joi, un transplant de rinichi, la un spital din Cluj-Napoca, informează un comunicat al instituţiei de spectacole pe care acesta o conduce.

"Ţin să mulţumesc din tot sufletul echipei conduse de profesorul Mihai Lucan şi, bineînţeles, lui personal, omul căruia îi datorez de ieri, viaţa", a declarat actorul, vineri dimineaţă. Operaţia a fost efectuată cu succes la Cluj-Napoca de echipa condusă de reputatul prof. univ. dr. Mihai Lucan, şeful Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal de la Cluj şi şeful catedrei de Urologie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu".

După ce a jucat la Sala Savoy din Capitală în toate spectacolele stagiunii 2012 - 2013, după zecile de turnee efectuate în ţară şi străinătate şi după ce a jucat în fiecare sâmbătă, în iulie şi august, la Teatrul de Vară "Herăstrău", în seria de spectacole "O seară la Revistă" din cadrul stagiunii estivale a Teatrului de Revistă " Constantin Tănase", spectacolele fiind transmise live de TVR2 - o premieră absolută după mai bine de 25 de ani -, starea de sănătate a marelui actor s-a înrăutăţit.

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close