Antena 3 CNN Show Showbiz Marina Almășan spune totul despre divorțul de Victor Socaciu: „Am plâns, l-am iubit mult. Amanta lui mi-a râs în nas!”

Marina Almășan spune totul despre divorțul de Victor Socaciu: „Am plâns, l-am iubit mult. Amanta lui mi-a râs în nas!”

Marina Almășan spune totul despre divorțul de Victor Socaciu: „Am plâns, l-am iubit mult. Amanta lui mi-a râs în nas!”
Sursa foto: Foto: Marina Almăsan/Facebook
18 Oct 2017   •   11:06

La cinci ani distanță, Marina Almășan a spus totul despre divorțul de Victor Socaciu. Vedeta de televiziune a încercat să-și salveze căsnicia și chiar l-a iertat după prima escapadă. Totuși, perioada respectivă a marcat-o și a suferit mult.  Acum însă, este fericită alături de afaceristul George Cornu.

”Am plâns mai ales după divorț. Nu am înțeles de ce mi s-a întâmplat asta. Mi-am iubit foarte mult soțul. L-am sprijinit foarte mult. L-am ajutat în proiectele lui. Am încremenit eu în emisiunea mea fără să avansez, dându-mă un pas în spate, ca să-l pot ajuta pe el, să ajungă în Parlament.(...) Am fost lângă el când a avut problema de sănătate. Ani în șir găteam mâncare de regim pentru el și alta pentru noi. Nu am înțeles de ce, unde a apărut acea breșă să aflu că el avea o viață în paralel. (...) Nu am călcat niciodată strâmb. El, de un an de zile, avea o viață dublă. Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei. El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

×
Subiecte în articol: marina almasan
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close