Antena 3 CNN Show Showbiz Mioara Roman, în pragul disperării. Și-a vândut tot aurul și a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta!

Mioara Roman, în pragul disperării. Și-a vândut tot aurul și a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta!

Mioara Roman, în pragul disperării. Și-a vândut tot aurul și a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta!
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Mai 2017   •   12:13

A împlinit de curând 77 de ani, dar, în loc să-şi ducă liniştită vârsta, Mioara Roman are umerii împovăraţi de griji. Şi asta pentru că după 52 de ani de muncă are o pensie prea mică pentru a-şi plăti chiria şi medicamentele. Şi-a vândut aurul, însă acum fosta nevastă a lui Petre Roman e nevoită să predea în continuare la facultate, scrie click.ro.

În urmă cu şase ani, ea a fost evacuată din vila de protocol din Primăverii, şi locuieşte provizoriu într-un apartament cu două camera, de pe strada Zambaccian unde plăteşte 650 de euro chirie, însă pensia nu-i permite să o acopere în totalitate.

”După 52 de ani de muncă, am pensie de 2.000 de lei. Nu-mi ajunge să plătesc chiria, întârzii, am probleme, câteodată o mai amân, iar în ultimă instanţă mă ajută fetele. Am nevoie şi de medicamente, aşa că am fost nevoită şi am luat nişte ore la facultate, la Dimitrie Cantemir. Predau 4 ore pe săptămână limba arabă. În 1998, eu am înfiinţat catedra de arabă”, a declarat Mioara Roman.

×
Subiecte în articol: Mioara Roman Petre Roman
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close