x close

Fii alături de noi!

O celebră cântăreață de muzică country a murit după un lung chin. Povestea ei memorabilă

de 05 Mar 2016   •   12:00
O celebră cântăreață de muzică country a murit după un lung chin. Povestea ei memorabilă 90
Celebra cântăreață de muzică country Joey Martin Feek, parte a formației Joey + Rory, a murit la vârsta de 40 de ani din cauza unui cancer. Dispariția fusese anticipată de soțul acesteia, Rory, într-o postare pe blog, acum cinci zile, atunci când anunța că medicii i-au spus că vedeta mai are doar câteva zile de trăit.

„Soția mea doarme încontinuu de câteva zile și corpul ei pare că vrea să dea stingerea”, a scris Rory, luni, pe blog. „Asistenta medicală care a venit la noi în dimineața asta mi-a spus că Joey va mai fi cu noi câteva zile, cel mult”.

Rory și Joey Feek s-au cunoscut la un concurs muzical, în 2002. Șase ani mai târziu, au ajuns în atenția publicului american după ce au participat la emisiunea „Can you duet”.  În 2016 , cuplul a fost nominalizat la premiile Grammy.

În ultimii ani, călătoria prin viață a familiei Feek a alternat între momente de fericire și durere.  În 2014, a venit pe lume fetița lor, Indiana. La câteva zile, cei doi aveau să afle că micuța are sindromul Down. Au trecut numai câteva luni până când Joey a primit un diagnostic crunt: cancer cervical. În ciuda tratamentelor agresive și a intervențiilor chirurgicale, cancerul s-a extins la colon și a intrat în fază terminală.

În noiembrie, cuplul a decis că a venit vremea să renunțe complet la tratament, Medicii le-au spus că nu mai pot face nimic pentru Joey.
În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

sati