x close

Fii alături de noi!

Valentina Pelinel, dezvăluire cutremurătoare legată de mama ei

de D.G.   •   19 Ian 2016   •   00:00
Valentina Pelinel, dezvăluire cutremurătoare legată de mama ei  817
sursa: Facebook
Valentina Pelinel a acordat recent un interviu în exclusivitate lui Cristi Brancu, pentru emisiunea ''Agentul VIP'' de la Antena Stars. Pelinel a vorbit despre sarcina ei, dar și despre un moment foarte dificil din viața familiei sale. Întrebată cum a fost primită vestea sarcinii de cei apropiați, Valentina a spus că faptul că va aduce pe lume un băiat o bucură mult pe mama ei.

''Mama e cea mai fericită din lume, mai ales că la noi în familie, de obicei, e vorba de fete, nu de băieți'', a spus Pelinel.

Valentina Pelinel a explicat că mama sa trecut printr-o experiență neplăcută - a pierdut o sarcină chiar de Crăciun. Bebelușul era un băiețel care s-a născut prematur, la 7 luni. Totul s-a petrecut cu un an înainte de a veni pe lume ea.

''Cumva, așa, era să fie un băiețel, dar n-a fost să fie. Mama l-a pierdut și i-a fost tare greu. După care au venit 2 fete'', a spus Pelinel.poza

Actualitate

Șoseaua de centură a Brașovului, blocată în urma unui protest spontan

Protest spontan al transportatorilor pe șoseaua de centură a Brașovului. Oamenii sunt nemulțumiți de prețul prea mare al RCA-ului. O perioadă s-a circulat pe un fir, acum e practic toată centura blocată.

25 Iul 2016  •  11:05

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Părinții Mădălinei Manole au un ultim vis pentru nepotul lor

Nici după șase ani de la moartea Mădălinei Manole, părinții cântăreței nu au reușit să-și regăsească liniștea. Aceștia speră însă că vor putea într-o zi să le spună nepotului lor cine a fost mama sa.

25 Iul 2016  •  09:45

sati