Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Argentina a învins Scoţia cu 13-12 şi a devenit favorită la calificarea în sferturi

Argentina a învins Scoţia cu 13-12 şi a devenit favorită la calificarea în sferturi

Argentina a învins Scoţia cu 13-12 şi a devenit favorită la calificarea în sferturi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Sep 2011   •   15:21

Argentina a învins Scoţia cu 13-12 în grupa României la Cupa Mondială din Noua Zeelandă şi are mari şanse să o însoţească pe Anglia în sferturile de finală ale competiţiei.

 
Momentul decisiv al întâlnirii disputate la Wellington s-a petrecut cu şapte minute înainte de final, când Lucas Gonzalez Amorosino a reuşit singurul eseu al meciului, transformat de Felipe Contepomi, iar sud-americanii au întors rezultatul în favoarea lor.
 
Punctele scoţienilor au venit doar din două lovituri de pedeapsă, reuşite de Paterson şi Jackson, şi din două drop-goluri, semnate Jackson şi Parks.
 
Victoria noastră este foarte importantă în economia grupei şi pentru un grup de jucători tineri, în care multă lume, inclusiv din Argentina, nu a crezut. Suntem la un singur meci distanţă de calificarea în sferturi, ceea ce ar reprezenta o performanţă excepţională pentru noi”, a declarat Felipe Contepomi, căpitanul argentinienilor.
 
În urma acestui rezultat, Argentina a trecut pe locul 2 în grupa B, cu 10 puncte, şi mai are de jucat doar împotriva Georgiei, în timp ce Scoţia va întâlni în ultimul meci liderul Anglia.
 
Irlanda şi-a consolidat primul loc în grupa C, după victoria convingătoare obţinută în faţa Rusiei, scor 62-12, la Rotorua, în timp ce în grupa D, Samoa s-a impus clar în faţa echipei din Fiji, 27-7.
 

×
Parteneri
Cod galben de furtuni severe în România! Informare meteo de vreme rea
x close