Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Demonstraţie de măiestrie automobilistică. Mihai Gâdea, copilotul lui Mika Hakkinen

Demonstraţie de măiestrie automobilistică. Mihai Gâdea, copilotul lui Mika Hakkinen

Demonstraţie de măiestrie automobilistică. Mihai Gâdea, copilotul lui Mika Hakkinen
de S.T.    |    05 Iun 2013   •   19:15

Mika Hakkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool şi dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, a fost prezent miercuri la Bucureşti şi a transmis consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influenţa alcoolului”.

În cadrul unui eveniment public care s-a desfăşurat în parcarea exterioară a Băneasa Shopping City, Mika Hakkinen a parcurs un circuit închis la volanul maşinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide din lume.

Jurnalistul Mihai Gâdea a urcat în super-maşina condusă de Mika Hakkinen, pentru o scurtă demonstraţie pe circuitul amenajat în Băneasa.

Vezi imaginile în materialul video de mai sus.

Premieră la Sinteza Zilei: Mika Hakkinen va fi invitatul lui Mihai Gâdea

Mika Hakkinen (45 de ani) a participat în Formula 1 între 1991 şi 2001, pilotând pentru doar două echipe, Lotus şi McLaren, şi a fost de două ori consecutiv campion mondial, în 1998 şi 1999.

De-a lungul carierei sale în Formula 1, Hakkinen a luat startul în 161 de curse, de 26 de ori de pe prima poziţie a grilei, obţinând 20 de victorii de etapă şi clasându-se de 51 de ori pe podium.

×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close