Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Pronostic bookmarkeri: Germania învinge Argentina, cu scorul de 1-0

Pronostic bookmarkeri: Germania învinge Argentina, cu scorul de 1-0

Pronostic bookmarkeri: Germania învinge Argentina, cu scorul de 1-0
Sursa foto: Foto: Agerpres/Xinhua
12 Iul 2014   •   15:36
Germania învingătoare în faţa Argentinei, cu scorul de 1-0, datorită unul gol marcat de Thomas Muller - acesta este pronosticul bookmakerilor pentru finala Cupei Mondiale, care promite să depăşească toate recordurile în materie de pariuri, se arată într-un material realizat de AFP.
Pentru principalii comercianţi britanici totul se rezumă la o alegere logică: William Hill, Paddy Power, Ladbrokes şi Coral propun o victorie a Germaniei cu o cotă de 1,6, în timp ce un triumf al Argentinei are cota de 2,2. Nu poate fi vorba despre o alegere în calitate de fani pentru majoritatea pariorilor din Marea Britanie. Germania este un rival istoric pentru britanici, iar războiul din Insulele Falkland (n.r. - În Insulele Falkland a avut loc un război între Marea Britanie şi Argentina, în 1982, după invadarea de către argentinieni a arhipelagului din Atlanticul de Sud. Conflictul, soldat cu 907 morţi, s-a încheiat cu victoria britanicilor) evident nu ajută la creşterea popularităţii echipei Argentinei în Marea Britanie.
"Având în vedere aceste lucruri, oamenii pariază mai degrabă "cu capul" decât "cu inima", a afirmat un reprezentant al William Hill, Joe Crilly.
Iar triumful din semifinale al Germaniei în faţa Braziliei, scor 7-1, cu o zi înainte ca Argentina să se califice în finală în urma loviturilor de departajare în faţa Olandei, a înclinat clar balanţa în favoarea germanilor.
Astfel, după semifinale 70 la sută din pariori au mizat pe Germania, 20 la sută pe Argentina şi 5 la sută pe un egal. "Iar scoruri ca 4-0, 5-0 şi chiar 6-0 au devenit populare", au menţionat oficialii William Hill.
De această dată, o nouă victorie a Germaniei cu scorul de 7-1 are cota de 500-1. 
Bookmakerii pronostichează însă un scor mult mai banal, 1-0, ca în 1990, când Germania a învins Argentina în finală, şi ca în 2010, când Spania s-a impus în ultimul act în faţa Olandei.
Cine are mai mult curaj, poate miza însă pe victoria Germaniei cu scorul de 3-1, ceea ce ar oferi de 20 de ori suma mizată.
În ceea ce îi priveşte pe jucători, germanul Thomas Muller şi argentinianul Lionel Messi sunt "umăr la umăr" în ceea ce priveşte preconizările legate de fotbalistul care va marca primul gol al finalei. Cu cinci reuşite, primul are şanse să termine turneul pe primul loc în topul marcatorilor, la egalitate sau devansându-l pe columbianul James Rodriguez (6 goluri). Însă argentinianul este favorit pentru a fi ales cel mai bun jucător al turneului, cu o cotă de 11/8 la Ladbrokes.
William Hill oferă de 50 de ori suma mizată pentru un gol cu mâna al lui Messi anulat de arbitru.
Indiferent de rezultatul finalei de la Rio de Janeiro, bookmakerii au câştigat deja, în timpul CM suma mizată depăşind un miliard de lire sterline, conform estimărilor. 
Pentru finală, Ladbrokes estimează că pariorii vor miza până la 40 de milioane de lire sterline.
"Chiar dacă echipele din finală sunt inamici vechi ai Angliei, pariorii mizează pe Germania că va distruge a doua sa adversară sud-americană din această
 săptămână", a concluzionat Jessica Bridge, de la Ladbrokes.
Finala Cupei Mondiale de fotbal, dintre reprezentativele Germaniei şi Argentinei, va avea loc duminică, de la ora 22.00, la Rio de Janeiro.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close