Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Arsenal câştigă restanţa cu Stoke şi se apropie la un punct de Manchester United

Arsenal câştigă restanţa cu Stoke şi se apropie la un punct de Manchester United

Arsenal câştigă restanţa cu Stoke şi se apropie la un punct de Manchester United
Sursa foto: Foto: teamtalk.com
24 Feb 2011   •   12:00

Arsenal s-a impus pe teren propriu în restanţa cu Stoke City, scor 1-0, şi s-a apropiat la un singur punct de liderul din Premier League, Manchester United, însă „tunarii” au un joc în plus faţă de rivalii lor. Vestea proastă pentru Arsene Wenger o reprezintă însă accidentările suferite de Fabgregas şi Walcott, deveniţi incerţi pentru finala Cupei Ligii din weekend.

Londonezii au început tare meciul, Walcott lovind bara înainte ca francezul Sebastien Squillaci să înscrie ceea ce avea să fie singurul gol al întâlnirii în minutul 8, după o centrare a lui Bendtner. Arsene Wenger a primit o primă lovitură după numai un sfert de oră de joc, atunci când a fost nevoit să-l înlocuiască pe Fabgregas din cauza unor probleme medicale.

Pierderea spaniolului a părut să aibă un efect negativ asupra „tunarilor”, care au reuşit în puţine momente să mai ameninţe poarta adversă. Oaspeţii au simţit că pot pleca măcar cu un punct de pe Emirates, dar Carew, Shawcross şi Huth au irosit ocazii bune. Cu 20 de minute înainte de final, s-a accidentat şi Walcott, la gleznă, şansele ca el să fie pe teren la sfârşitul săptămânii în finala Cupei Ligii, contra lui Birmingham, fiind practic nule.

Stoke a continuat să preseze până la final, dar nu a reuşit să ameninţe cu adevărat avantajul lui Arsenal, astfel că ultimul fluier al arbitrului a pecetluit al cincelea eşec consecutiv în deplasare al echipei lui Tony Pulis.

×
Subiecte în articol: Arsenal Premier League Anglia
Parteneri
Benzina și motorina se scumpesc considerabil de la 1 iulie!
x close