Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern Munchen - FC Barcelona 4-0, în turul primei semifinale din Liga Campionilor

Bayern Munchen - FC Barcelona 4-0, în turul primei semifinale din Liga Campionilor

Bayern Munchen - FC Barcelona 4-0, în turul primei semifinale din Liga Campionilor
de M.T.    |    24 Apr 2013   •   00:03

Duelul mult aşteptat dintre viitoare şi fosta echipă a lui Pep Guardiola din semifinalele Ligii Campionilor nu a avut practic istoric.

La Munchen, Bayern nu i-a lăsat nicio şansă Barcelonei, impunându-se într-o manieră entuziasmantă cu scorul de 4-0, şi poate începe să-şi facă planuri pentru finala de la Londra, care se va disputa pe 25 mai.

Bavarezii au deschis scorul în minutul 25, prin Thomas Muller, care a înscris cu o lovitură de cap din apropiere.

Până în acel moment, gazdele irosiseră o exelentă ocazie în debutul partidei, când Robben a fost blocat de Valdes, şi ar fi putut primi un penalty, la un henţ comis în careu de Pique.

Bayern şi-a dublat avantajul la patru minute de la reluare, Mario Gomez, înlocuitorul suspendatului Madzukic, împingând mingea în poarta goală din câţiva metri, în urma unei lovituri de colţ.

Lucrurile au mers tot mai rău pentru Barcelona, care a primit al treilea gol cu 17 minute înainte de final, la capătul unei acţiuni personale a lui Arjen Robben, care a finalizat elegant la colţul lung.

Rezultatul primei manşe a fost stabilit în minutul 82, când Muller a făcut dubla şi a pecetluit probabil calificarea echipei sale în ultimul act de pe Wembley.

Meciul retur se va disputa săptămâna viitoare, pe Camp Nou, miercuri fiind programată partida tur a celeilalte semifinale, Borussia Dortmund - Real Madrid.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close