Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Celtic Glasgow, Sparta Praga, Dinamo Zagreb şi Ludogorets Razgrad s-au calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Celtic Glasgow, Sparta Praga, Dinamo Zagreb şi Ludogorets Razgrad s-au calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Celtic Glasgow, Sparta Praga, Dinamo Zagreb şi Ludogorets Razgrad s-au calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    23 Iul 2014   •   09:36

Celtic Glasgow, Sparta Praga, Dinamo Zagreb, Ludogorets Razgrad, Partizan Belgrad şi BATE Borisov se numără printre echipele care s-au calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, în urma meciurilor disputate marţi.

Celtic Glasgow a obţinut cea mai clară victorie a serii, 4-0 cu islandezii de la KR Reykjavik, după ce campioana Scoţiei se impusese şi în prima manşă, scor 1-0.

Tot cu 4-0 a câştigat şi Qarabag FK, campioana Azerbaidjanului trecând cu scorul general de 5-0 de Valletta FC, din Malta.

După ce câştigase cu 7-0 meciul tur cu Levadia Tallinn, Sparta Praga a încheiat la egalitate în Estonia, scor 1-1, la fel ca şi Ludogorets Razgrad, campioana Bulgariei, la care Cosmin Moţi a fost integralist, mergând mai departe cu un rezultat general de 5-1 în faţa luxemburghezilor de la Dudelange.

Dinamo Zagreb (foto) a învins cu 2-0 în deplasare pe Zalgiris (Lituania), acelaşi rezultat şi în urmă cu o săptămână, în timp ce Partizan Belgrad s-a impus cu 3-1 în Insulele Feroe, în partida cu HB Torshavn, după ce câştigase prima manşă cu 3-0.

BATE Borisov a fost singurul nume important din această fază a competiţiei care a avut emoţii pentru calificare, campioana Belarusului avansând în turul trei preliminar datorită golului marcat în deplasare în returul cu albanezii de la Skenderbeu.

În prima manşă, pe teren propriu, BATE a obţinut doar o remiză, scor 0-0, însă marţi seară şi-a asigurat prezenţa în faza următoare după 1-1 în Albania.

Liga Campionilor, Turul doi preliminar


FK Sutjeska (Muntenegru) - FC Sheriff (Moldova) 0-3, în tur 0-2
Maccabi Tel-Aviv (Israel) - Santa Coloma (Andorra) 2-0, în tur 1-0
Levadia Tallinn (Estonia) - Sparta Praga (Cehia) 1-1, în tur 0-7
Dudelange (Luxemburg) - Ludogorets (Bulgaria) 1-1, în tur 0 - 4
Qarabag FK (Azerbaidjan) - Valletta FC (Malta) 4-0, în tur 1-0
The New Saints (Ţara Galilor) - Slovan Bratislava (Slovacia) 0-2, în tur 0-1
Skenderbeu (Albania) - BATE Borisov (Belarus) 1-1, în tur 0-0
HB Torshavn (Insulele Feroe) - Partizan Belgrad (Serbia) 1-3, în tur 0-3
Zalgiris (Lituania) - Dinamo Zagreb (Croaţia) 0-2, în tur 0-2
Debrecen VSC (Ungaria) - Cliftonville FC (Irlanda de Nord) 2-0, în tur 0-0
Celtic Glasgow (Scoţia) - KR Reykjavik (Islanda) 4-0, în tur 1-0

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close