Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Debut ratat pentru Astra în grupele EL. Vicecampioana României, învinsă cu 5-1 la Zagreb

Debut ratat pentru Astra în grupele EL. Vicecampioana României, învinsă cu 5-1 la Zagreb

Debut ratat pentru Astra în grupele EL. Vicecampioana României, învinsă cu 5-1 la Zagreb
de M.T.    |    19 Sep 2014   •   10:39

Astra Giurgiu a avut parte de un debut ratat în grupele unei competiţii europene.

Vicecampioana României a pierdut categoric primul meci din cadrul grupei D, 1-5 cu Dinamo Zagreb, echipa care a eliminat în playoff o altă reprezentantă a României, Petrolul Ploieşti.

Giurgiuvenii nu au semănat în niciun moment cu echipa care reuşea să elimine pe Olympique Lyon şi erau conduşi cu 3-0 încă de la pauză, după un hattrick al algerianului Soudani.

„Am făcut nişte greşeli de nepermis la acest nivel. În prima repriză, din trei centrări am luat trei goluri. A fost lipsă de responsabilitate din partea jucătorilor mei şi ei ne-au taxat”, a declarat antrenorul Astrei, Daniel Isăilă, la finalul partidei.

Gazdele şi-au majorat avantajul în minutul 70, prin Henriquez, înainte ca giurgiuvenii să reducă din diferenţă în minutul 82, când Chiţu a marcat după o centrare a lui Budescu.

Dinamo Zagreb a refăcut însă diferenţa de patru goluri în prelungirile meciului, graţie reuşitei lui Corici, care a stabilit astfel rezultatul final.

„Un început dezastruos. Am pierdut categoric. Ne-a învins o echipă foarte bună. Sunt îngrijorat că primim foarte multe goluri. Am luat patru la Cluj şi cinci acum. Trebuie să ne revenim din punct de vedere moral”, a mai spus Isăilă.

În celălalt meci al grupei, în Austria, Salzburg a revenit de două ori după ce a fost condusă şi a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Celtic Glasgow.

Scoţienii au deschis scorul prin Wakaso, în minutul 14, însă gazdele au egalat înainte de pauză, datorită golului de Alan. Celtic a trecut din nou în avantaj după o oră de joc, dat Soriano a înscris cu 12 minute înainte de sfârşitul meciului şi a salvat un punct pentru gazde.

În etapa următoare, pe 2 ocotmbrie, Astra va juca cu Salzburg pe teren propriu, iar Celtic va întâlni pe Dinamo Zagreb, la Glasgow.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close