Antena 3 CNN Sport Fotbal extern El este noua speranţă a fotbalului englez. Motivul pentru care salariul său va crește cu 650%

El este noua speranţă a fotbalului englez. Motivul pentru care salariul său va crește cu 650%

El este noua speranţă a fotbalului englez. Motivul pentru care salariul său va crește cu 650%
Sursa foto: Foto: arsenal.com
de S.T.    |    31 Oct 2017   •   11:10

Tânărul atacant englez Edward Nketiah (18 ani), salvatorul echipei Arsenal Londra în meciul cu Norwich City (2-1) din Cupa Ligii engleze la fotbal, urmează să semneze un nou contract în urma căruia salariul său va înregistra o creştere de 650%, informează presa britanică.

Potrivit cotidianului The Sun, Nketiah încasează în prezent 2.000 de lire sterline pe săptămână, însă graţie noului acord pe cinci ani care i-a fost oferit de conducătorii lui Arsenal salariul său săptămânal va creşte la 15.000 de lire sterline.

Săptămâna trecută, Eddie Nketiah a fost eroul lui Arsenal în meciul cu Norwich City. Conduşi cu 1-0 până aproape de finalul timpului regulamentar de joc, „tunarii” au reuşit să egaleze în minutul 85 prin Nketiah, care a marcat la numai 15 secunde de la intrarea sa în joc. Noua speranţă a fotbalului englez reuşit apoi să înscrie şi golul victoriei lui Arsenal, în minutul 90+6.

Nketiah a sosit la Arsenal în 2015, după ce s-a format ca jucător la academia rivalei Chelsea Londra.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Arsenal fotbalist Chelsea Londra
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close