Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Fratele premierului albanez a fost la originea incidentelor de la partida dintre Serbia şi Albania

Fratele premierului albanez a fost la originea incidentelor de la partida dintre Serbia şi Albania

Fratele premierului albanez a fost la originea incidentelor de la partida dintre Serbia şi Albania
Sursa foto: Foto: Tanjug.rs
de M.C.    |    15 Oct 2014   •   10:51

Fratele premierului albanez Edi Rama, Olsi Rama, a fost reţinut marţi seară la Belgrad, fiind suspectat că el a stat la originea incidentelor de la partida dintre Serbia şi Albania, oprită după nici o repriză.

Potrivit televiziunii de stat sârbe şi a ziarului Tanjug, Olsi Rama a fost ridicat de poliţie din loja stadionului, el fiind cel care a controlat drona cu steagul "Albaniei Mari". Alături de acesta au mai fost reţinute trei persoane. După 40 de minute, la intervenţia avocaţilor, cei patru au fost eliberaţi şi escortaţi la aeroport.

Steagul "Albaniei Mari" include actuala Albanie, Kosovo, părţi din Serbia, Muntenegru, Macedonia şi Grecia.

Pe finalul primei reprize a partidei de la Belgrad, deasupra stadionului lui Partizan a apărut o dronă de care era arborat steagul "Albaniei Mari", care a fost smuls de un Stefan Mitrovic, atacantul sârb încercând să fugă cu steagul, când a fost atacat de mai mulţi jucători albanezi. Pe teren au pătruns şi membrii ai staff-urilor celor două echipe, suporteri, iar partida a fost întreruptă.

Sârbii au cerut ca jocul să continue, însă albanezii, care au fugit la vestiare, au acuzat şocul evenimentelor şi au refuzat să reintre pe teren, temându-se de eventuale repercusiuni. UEFA a insistat ca jocul să se reia, însă în cele din urmă meciul a fost oprit la scorul de 0 - 0.

×
Subiecte în articol: Albania Serbia incidente
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close