Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Probleme în căsnicie pentru un fotbalist cunoscut

Probleme în căsnicie pentru un fotbalist cunoscut

Probleme în căsnicie pentru un fotbalist cunoscut
Sursa foto: foto: instagram
24 Ian 2016   •   19:57

Viețile personale ale vedetelor de la Real Madrid îi dau mereu bătăi de cap lui Florentino Perez. După ce s-a văzut nevoit să îi interzică lui Ronaldo excursiile în Maroc, patronul galacticilor trebuie să gestioneze o altă situație: James a fost prins des în cluburi și e bănuit că și-ar înșela soția, scrie gsp.ro.

Într-adevăr, căsnicia dintre James Rodriguez și Daniella Ospina s-ar putea încheia după ce presa columbiană a dezvăluit că jucătorul ar avea o relație cu Helga Lovekaty. GALERIE FOTO

Soția fotbalistului nu e prea mulțumită de faptul că James iese tot mai des noaptea în oraș. ”Apare des în cluburi, e însoțit mereu de femei frumoase”, notează o publicație din Columbia. Iar una dintre aceste femei e chiar fotomodelul rus care a devenit mărul discordiei în familia Rodriguez-Ospinna.

Daniella e jucătoare de volei, iar în ultima perioadă a fost ocupată și cu filmările la o emisiune TV. Prin urmare, nu a mai avut așa mult timp de petrecut cu James, iar relația dintre cei doi s-ar fi răcit.



×
Subiecte în articol: Real Madrid
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close