Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Manchester City câştigă la Bolton şi ocupă primul loc în clasament

Premier League: Manchester City câştigă la Bolton şi ocupă primul loc în clasament

Premier League: Manchester City câştigă la Bolton şi ocupă primul loc în clasament
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    22 Aug 2011   •   12:31

Investiţiile mari făcute de Manchester City încep să dea roade. Echipa lui Roberto Mancini a câştigat cu 3-2 pe terenul lui Bolton şi ocupă prima poziţie în clasamentul din Premier League, cu maximum de puncte după primele două etape.

City a deschis scorul pe Reebok Stadium din Bolton prin spaniolul David Silva şi şi-a dublat avantajul prin Barry, însă gazdele au dat senzaţia că pot reveni, după ce Klasnic a redus din diferenţă înainte de pauză. Bosniacul Dzeko a marcat însă imediat după reluare, reuşita lui Davies stabilind rezultatul final.

„Cetăţenii” sunt urmaţi în clasament de surpriza Wolverhampton, care a reuşit cea de-a doua victorie consecutivă, 2-0 cu Fulham, goluri Doyle şi Jarvis, iar podiumul este încheiat de Aston Villa, învingătoare pe teren propriu în faţa lui Blackburn, scor 3-1.

Cu gabi Tamaş pe teren tot meciul, West Bromwich a pierdut pe Stamford Bridge în faţa lui Chelsea, deşi a deschis scorul prin Long. Golurile lui Anelka şi Malouda din repriza a doua au adus însă primul succes în Premier League pentru noul tehnician al londonezilor, Andre Villas Boas, în timp ce Arsenal pare să resimtă plecarea lui Fabregas, fiind învinsă acasă de Liverpool, scor 0-2.

Surpriza etapei a fost produsă de nou-promovata Queen's Park Rangers, care a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Everton, unicul gol al întâlnirii de pe Goodison park fiind înscris de Tommy Smith.

Celelalte nou-promovate, Swansea şi Norwich, au obţinut rezultate de egalitate acasă, cu Wigan, respectiv, Stoke City, în timp ce Newcastle s-a impus cu 1-0 în derbyul cu Sunderland.

Ultimul meci al etapei a doua din Premier League va avea loc luni seară, pe Old Trafford, între Manchester United şi Tottenham.

Premier League, etapa a 2-a

Sunderland - Newcastle 0-1
Arsenal - Liverpool 0-2
Aston Villa - Blackburn 3-1
Everton - QPR 0-1
Swansea - Wigan 0-0
Chelsea - WBA 2-1
Norwich - Stoke 1-1
Wolverhampton - Fulham 2-0
Bolton - Man. City 2-3

×
Subiecte în articol: Premier League Manchester City Anglia
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close