Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Real Madrid a învins cu 4-2 pe Levante şi s-a desprins la 10 puncte de Barcelona

Real Madrid a învins cu 4-2 pe Levante şi s-a desprins la 10 puncte de Barcelona

Real Madrid a învins cu 4-2 pe Levante şi s-a desprins la 10 puncte de Barcelona
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    13 Feb 2012   •   11:23

Real Madrid a profitat de eşecul Barcelonei de la Pamplona şi s-a desprins la 10 puncte în fruntea clasamentului din La Liga, după ce a învins pe teren propriu pe Levante, scor 4-2.

Partida de pe Santiago Bernabeu a început cum nu se poate mai bine pentru oaspeţi, care au deschis scorul în minutul 5, prin Gustavo Cabral. Levante a rezistat asediului echipei lui Jose Mourinho doar până în finalul primei reprize, când Vicente Iborra a comis un henţ în propriu careu şi a fost eliminat, primind al doilea cartonaş galben.

Cristiano Ronaldo a transformat şi a restabilit egalitatea, pentru ca, în debutul părţii secunde, portughezul să-i aducă în avantaj pe madrileni cu o lovitură de cap din interiorul careului. Golgheterul Realului şi-a completat al şaselea hattrick al sezonului în minutul 57, când a înscris cu un şut senzaţional de la aproximativ 25 de metri.

Chiar şi în inferioritate numerică, vizitatorii s-au dovedit periculoşi, iar Arouna Kone a redus din diferenţă, în minutul 63, însă aproape imediat francezul Karim Benzema a marcat după o pasă primită de la Ronaldo şi a stabilit rezultatul final.

Tot duminică, Valencia, ocupanta locului 3, a câştigat fără emoţii meciul de acasă cu Sporting Gijon, scor 4-0, goluri Feghouli, Jonas, de două ori, şi Botia, autogol, în timp ce Malaga s-a apropiat la un singur punct de poziţia a patra, cea care asigură prezenţa în preliminariile Ligii Campionilor, graţie succesului cu 3-1 în faţa celor de la Mallorca.

Rezultate La Liga, etapa a 22-a: Espanyol Zaragoza 0-2, Malaga - Mallorca 3-1, Rayo Vallecano - Getafe 2-0, Valencia - Gijon 4-0, Villarreal - Granada 3-1, Real Madrid - Levante 4-2

Clasament: 1.Real Madrid 58p, 2.Barcelona 48p, 3.Valencia 40p, 4.Levante 32p... 18.Santander 23p, 19.Gijon 19p, 20.Zaragoza 15p.


×
Parteneri
Categoria de angajaţi români care vor putea primi 500 de lei
x close