Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigi Becali dezvăluie variantele de nume pentru Steaua. Depăşesc orice imaginaţie

Gigi Becali dezvăluie variantele de nume pentru Steaua. Depăşesc orice imaginaţie

Gigi Becali dezvăluie variantele de nume pentru Steaua. Depăşesc orice imaginaţie
Sursa foto: foto: fanatik.ro
18 Noi 2015   •   22:20

Gigi Becali vrea să facă pace cu cei de la MApN chiar dacă pentru acest lucru ar trebui să schimbele numele echipei. Patronul Stelei a explicat ce planuri are pentru viitorul apropiat, scrie gsp.ro.

"Eu l-am sunat pe Boroi, dar nu răspunde. Vreau să îi spun: 'Măi, domnul Boroi, pentru ce stau să mă cert? Eu vreau viață liniștită. Ia zi, mă, ce vrei? Vrei să schimbăm numele? Hai să schimbăm numele și gata. Hai să semnăm un contract, să terminăm bîlciul și gata, ce mai vrei altceva?' După aia o să vină cu altele și altele.

Bine, o să schimb numele, dar după ce cîștig campionatul și intru în Liga Campionilor. De ce? Ca să îi las cu pisica în curte! Becali a plătit 50 de milioane din taxe și impozite, a adus din jucători vînduți și din Europa în România 200 de milioane de euro. Ce mai vreți de la Becali, ce să mai facă? Am adus în fotbalul românesc cît toate celelalte echipe la un loc.

O să îi schimb și numele. Nu-i mai spunem nici Steaua, îi spunem Tracia, un nume românesc, normal. Sau Dacia, sau Soarele București. O să le sară lumea în cap. Nu e problemă, poți să îi schimbi numele și de 10 ori. Așa a făcut și Astra, din Astra Ploiești în Astra Giurgiu. Dacă nu ajung în Liga Campionilor, le-o dau lor. Îi schimb numele și le-o dau lor, cu tot cu palmares, cu nume, tot", a mai precizat Gigi Becali la Digi.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali steaua
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close