Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra Giurgiu s-a calificat în premieră în grupele Europa League, deşi a pierdut returul cu Olympique Lyon

Astra Giurgiu s-a calificat în premieră în grupele Europa League, deşi a pierdut returul cu Olympique Lyon

Astra Giurgiu s-a calificat în premieră în grupele Europa League, deşi a pierdut returul cu Olympique Lyon
de M.T.    |    28 Aug 2014   •   22:08

Performanţă excelentă reuşită de Astra Giurgiu, care s-a calificat în premieră în grupele Europa League, deşi a pierdut returul de pe teren propriu cu Olympique Lyon, din playoff-ul competiţiei.

Învingătoare cu 2-1 în Franţa, în urmă cu o săptămână, echipa antrenată de Daniel Isăilă a fost învinsă cu 1-0 la Giurgiu, dar merge mai departe datorită numărului mai mare de goluri înscrise în deplasare.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ferri, în minutul 23, jucătorul oaspeţilor profitând de o neînţelegere în apărarea Astrei.

Câştigătoarea Cupei României ar fi putut scăpa de emoţii dacă ar fi înscris la una dintre marile ocazii pe care şi le-a creat în special în repriza a doua, însă a avut şi noroc pe final, atunci când Lyon a fost aproape de al doilea gol, dar mingea şutată de acelaşi ferri a lovit bara.

Giurgiuvenii au rezistat totuşi până la final şi obţin o calificare spectaculoasă, deşi, în momentul tragerii la sorţi, plecau evident cu şansa a doua.

Astra nu va fi singura reprezentantă a României în grupele Europa League, Steaua urmând să fie şi ea prezentă în această competiţiei, după ce a fost eliminată de Ludogorets Razgrad în playoff-ul Ligii Campionilor.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close