Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Europa League. CFR Cluj a pierdut meciul tur cu Dinamo Minsk, scor 0-1

Europa League. CFR Cluj a pierdut meciul tur cu Dinamo Minsk, scor 0-1

Europa League. CFR Cluj a pierdut meciul tur cu Dinamo Minsk, scor 0-1
de M.T.    |    31 Iul 2014   •   22:52

CFR Cluj a fost învinsă în deplasare de Dinamo Minsk, scor 0-1, în prima manşă a turului trei preliminar din Europa League.

Unicul gol al întâlnirii disputate la Borisov a fost marcat în debutul părţii a doua de atacantul sârb Nenad Adamovic.

Clujenii au fost dominaţi în cea mai mare parte a timpului, portarul Felgueiras fiind pus la treabă încă din primele minute, când l-a blocat de două ori pe nigerianul Udoji, fostul jucător al celor de la Astra şi FC Braşov.

Negruţ a irosit singura şansă importantă a elevilor lui Vasile Miriuţă în prima repriză, lovitura sa de cap trecând pe lângă poartă, înainte ca  Felgueiras să remarce încă o dată, în faţa lui Simovic.

Nikolic putea deschide scorul în minutul 49, atunci când Negruţ a respins şutul jucătorului lui Dinamo Minsk, echipa din Belarus reuşind în cele din urmă să înscrie în minutul 54, prin Adamovic, care l-a învins pe Felgueiras cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Stasevici.

În ciuda schimbărilor făcute de Miriuţă, CFR a fost incapabilă să ameninţe avantajul gazdelor, astfel că formaţia clujeană este obligată să câştige la două goluri diferenţă returul de pe o săptămână, din Gruia.

×
Subiecte în articol: CFR Cluj europa league tur preliminar
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close