x close

Fii alături de noi!

Reghecampf anunță noi transferuri spectaculoase la Steaua

de D.G.   •   22 Ian 2016   •   21:03
Reghecampf anunță noi transferuri spectaculoase la Steaua 817
Steaua a transferat în această iarnă nu mai puțin de 9 fotbaliști, iar dacă mîine se va concretiza și mutarea lui Timo Gebhart, roș-albaștrii ar ajunge la 10 nume noi în această perioadă de iarnă. Campioana României nu se oprește aici și transmite prin vocea antrenorului Laurențiu Reghecampf că dorește să mai transfere un fundaș central și un portar. 

"Vrem să ne calificăm din nou în Liga Campionilor, așa că trebuie să cîștigăm play-off-ul. Noi încercăm să aducem jucători pe care să îi folosim pe mai multe poziții. Îmi doresc foarte mult un jucător de talie, de 1,94 - 1,95 metri, care să ne ajute la fazele fixe.  Momcilovici are talie pe partea stîngă, pe dreapta îl avem pe Rîpă, noi căutăm încă un fundaș central, ca să putem să-l folosim pe Papp pe partea dreaptă", a spus Reghecampf la Digisport.     

"Dacă vine un portar, acesta trebuie să fie mult peste ce avem noi acum, să fie numărul 1, să ne ajute să intrăm în grupele Ligii. Dacă este o soluție doar pentru bancă, atunci nu ne ajută! Un portar trebuie să aibă talie, vor fi jocuri dure în preliminariile Ligii, cu echipe puternice, genul acesta de meciuri se cîștigă de multe ori din faze fixe" Laurențiu Reghecampf  Steaua i-a transferat pînă acum pe: Bourceanu, Pintilii, Pîrvulescu, Momcilovici, Bawab, Marica, Chitoșcă, Dumitraș și Ștefănescu.
poza

Actualitate

Prima demisie din mandatul primarului Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că directorul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Virgil Păunescu, s-a retras din funcţie, interimatul fiind asigurat în prezent de...

25 Iun 2016  •  14:52

poza

Show

Sărbătoare în familia lui Becali. Cum a petrecut patronul Stelei la 58 de ani

Gigi Becali împlinește sâmbătă 58 de ani, ocazie cu care a ţinut să organizeze o conferinţă de presă, în care să să-şi mărturisească din nou dragostea pentru Dumnezeu şi pentru...

25 Iun 2016  •  14:00

sati