Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua a câştigat şi returul cu Stromsgodset, scor 2-0, şi s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua a câştigat şi returul cu Stromsgodset, scor 2-0, şi s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Steaua a câştigat şi returul cu Stromsgodset, scor 2-0, şi s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor
de M.T.    |    24 Iul 2014   •   08:41

Steaua s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce a câştigat şi returul cu norvegienii de la Stromsgodset IF, scor 2-0.

În prima manşă, desfăşurată în urmă cu o săptămână în Norvegia, campioana României s-a impus cu scorul de 1-0.

În faza următoare a competiţiei, Steaua va juca împotriva campioanei Kazahstanului, FC Aktobe, care a trecut cu scorul general de 4-0 de Dinamo Tbilisi.

Norvegienii avertizaseră înaintea returului de pe Arena Naţională că nu renunţă la gândul de a se califica, în ciuda rezultatului din primul meci.

Nu au fost simple declaraţii, jucătorii lui Stromsgodset reuşind să-i pună în dificultate pe elevii lui Costel Gâlcă.

Nordicii au ratat câteva ocazii importante, prin care ar fi putut egala scorul la general, înainte ca roş-albaştrii să înlăture orice emoţie în ultimele 20 de minute de joc.

Râpă a marcat pentru 1-0 în minutul 72, în urma unei acţiuni personale a lui Tănase, care i-a pasat fundaşului dreapta în faţa porţii goale, pentru ca Stanciu să stabilească rezultatul final 12 minute mai târziu, în urma unei faze aproape identice, cu Chipciu în rolul servantului.

În ciuda victoriei şi a calificării, antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, a recunoscut că nu a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi şi a insistat că actuala campioană are nevoie de întăriri pentru a face faţă în toate competiţiile.

„A fost un meci foarte greu, mai greu decât mă aşteptam. În cele două meciuri am pierdut câte o repriză şi îmi asum asta. Poate că nu transmit eu mesajul cum trebuie. Vreau ca jucătorii Stelei să domine adversarul şi să-l ţină în spate. Nu s-a întâmplat azi, dar maniera trebuie să fie alta, pentru că noi suntem Steaua. Am vrut să avem viteză în faţă, să facem presing, să recuperăm cât mai sus şi să ducem mingea repede în faţă”, a spus Gâlcă la finalul întâlnirii.

„Ne-am impus pentru că am avut jucători de valoare. Totuşi, jucătorii prea se grăbesc la construcţie. Nu e normal. Le-am spus că în urma posesiei, spaţiile vor veni, pentru că adversarul nu se va mai putea balansa”, a continuat antrenorul stelist.

„Steaua are nevoie de mulţi jucători, în fiecare linie are nevoie de câte unul şi sper să vină pentru că suntem angrenaţi în multe competiţii Credeam că vor veni mult mai repede jucătorii. Nu vreau să-l impresionez pe domnul Becali, este o situaţia dificilă pentru el şi cred că, cu ajutorul lui Dumnezeu, să-i lumineze mintea şi cu siguranţă va lua jucători. Sunt sigur de acest lucru”, a încheiat Costel Gâlcă.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close