Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor, după 2-1 cu Aktobe

Steaua s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor, după 2-1 cu Aktobe

Steaua s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor, după 2-1 cu Aktobe
de M.T.    |    07 Aug 2014   •   08:40

Steaua a câştigat cu 2-1 meciul retur cu FK Aktobe, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, şi s-a calificat în playoff-ul Ligii Campionilor.

În prima manşă, disputată în Kazahstan în urmă cu o săptămână, campioana României a terminat la egalitate, scor 2-2.

Elevii lui Costel Gâlcă au deschis rapid scorul, în minutul 3, Alex Chipciu finalizând cu un şut la colţul lung un contraatac de manual.

Roş-albaştrii şi-au dublat avantajul în minutul 38, prin Nicuşor Stanciu, la capătul unei acţiuni superbe pe partea stângă, la care au mai participat Latovlevic şi Chipciu.

În debutul părţii secunde, campioana Kazahstanului a rămas în inferioritate numerică, după ce Logvinenco a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Chiar şi în 10 oameni, Aktobe a reuşit să marcheze, Filip deviind nefericit în propria poartă şutul lui Kapadze, în minutul 85. Era însă prea târziu pentru ca Steaua să mai rateze calificarea.

„Speram să recuperăm mingea sus şi să-i surprindem prin mobilitatea jucătorilor noştri. Am reuşit să facem asta în prima repriză, dar în a doua am coborât nivelul şi asta s-a văzut. Echipa noastră s-a relaxat după eliminarea jucătorului advers”, a declarat Gâlcă la finalul întâlnirii.

Tehnicianul campioanei României a acuzat jocul dur al adversarilor, considerând că Aktobe este o echipă care joacă la limita regulamentului: „Sânmărtean a primit o lovitură în coaste şi a trebuit să-l schimb. Stanciu a fost lovit la gleznă. Chipciu este numai dungi şi aşa a fost şi în tur”.

De cealaltă parte, antrenorul lui Aktobe, Vladimir Gazzaev, a recunoscut superioritatea campioanei României.

„Felicit echipa Steaua pentru calificare. Este echipa mai puternică. S-a văzut clar după cele două meciuri. În unele momente nu am avut noroc, ne-a lipsit experienţa, dar Steaua a meritat să meargă mai departe pentru că este mai puternică”, a spus Gazzaev.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close