Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Surpriză în Cupa României. Dinamo, eliminată de CS Mioveni

Surpriză în Cupa României. Dinamo, eliminată de CS Mioveni

Surpriză în Cupa României. Dinamo, eliminată de CS Mioveni
de M.T.    |    28 Oct 2014   •   20:24

CS Mioveni, echipă care evoluează în liga a doua, continuă seria surprizelor în Cupa României.

După ce în primul tur a eliminat deţinătoarea trofeului, Astra Giurgiu, formaţia argeşeană a trecut în optimile de finală de Dinamo, scor 1-0.

Unicul gol al partidei care a avut loc la Piteşti a fost marcat de Ayza, în minutul 23, jucătorul echipei antrenate de fostul dinamovist Claudiu Niculescu profitând de o neînţelgere între Bărboianu şi Marc.

„Le-am zis că meciul cu Astra nu a fost o întâmplare şi că putem face din nou o surpriză. Sunt fericit! Ne-am dorit mult să mergem mai departe, ştiam că întâlnim o echipă valoroasă. Cred că am pregătit bine meciul. Vreau să îmi felicit băieţii, au dat dovadă de caracter”, a declarat Claudiu Niculescu la finalul întâlnirii.

Tehnicianul argeşenilor a recunoscut însă că regeretă faptul că Dinamo a fost eliminată şi nu a uitat să ureze succes fostei sale echipe în derbyul cu Steaua de vineri.

„Îmi pare rău pentru Dinamo, dar sunt profesionist şi îmi fac treaba. Sper să câştige derbyul cu Steaua”, a spus fostul atacant al "câinilor", potrivit Gazetei Sporturilor.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close