Antena 3 CNN Sport Off Sport Bomba sexy a lui Tănase stă să explodeze: Mi-a plăcut cartea Jules Verne şi personajul (VIDEO)

Bomba sexy a lui Tănase stă să explodeze: Mi-a plăcut cartea Jules Verne şi personajul (VIDEO)

Bomba sexy a lui Tănase stă să explodeze: Mi-a plăcut cartea Jules Verne şi personajul (VIDEO)
Sursa foto: iulia tabacaru
04 Mar 2010   •   18:23

Văzută în mod normal doar la braţul lui Cristi Tănase în diverse cluburi de noapte, Iulia Tăbăcaru şi-a făcut curaj să abordeze lumea şi pe cont propriu. Consoarta fotbalistului de la Steaua a acordat un interviu pentru emisiunea "Acces Direct" şi le-a făcut faţă cu brio reporterilor, povestind despre cartea "Jules Verne" şi despre hobby-uri din diverse domenii.
Cunoscută drept "iubita" sau "bomba sexy" a lui Tănase, piteşteanca Iulia a mers, miercuri, la o prezentare de modă şi a fost, bineînţeles, în centrul atenţiei. Deşi fata răspundea cu seriozitate, "perlele" nu s-au lăsat aşteptate. Astfel, la întrebarea "Ce hobby-uri ai?", ea a răspuns "În ce domeniu?", iar "ultima ei carte citită" este "Jules Verne".
Întrebată, de asemenea, ce părere are despre fetele din Dorobanţi care stau cu diverşi bărbaţi doar pentru a deveni cunoscute nu a vrut să ofere nici un comentariu. Ea ştie cel mai bine de ce.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristi Tanase bomba sexy steaua
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close