Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Unde au dispărut biletele pentru finala Oltchim - Viborg? Tichetele s-au epuizat fără să fie scoase la vânzare

Unde au dispărut biletele pentru finala Oltchim - Viborg? Tichetele s-au epuizat fără să fie scoase la vânzare

Unde au dispărut biletele pentru finala Oltchim - Viborg? Tichetele s-au epuizat fără să fie scoase la vânzare
Sursa foto: oltchim
04 Mai 2010   •   12:46
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Temerile că biletele pentru returul finalei Ligii Campionilor dintre Oltchim şi Viborg ar putea încăpea pe mâini greşite par să se adeverească.

Clubul vâlcean a anunţat marţi că biletele pentru evenimentul de la Bucureşti s-au epuizat, dar reprezentanţii sălilor de la Râmnicu Vâlcea şi din Capitală au confirmat pentru Antena3.ro că acestea nici măcar nu au fost puse în vânzare!

Din câte se pare, doar un număr limitat de abonaţi a prins bilete, iar publicul larg nu va avea nici o şansă să îşi procure tichete de acces. Clubul Oltchim Rm. Vâlcea are un total de 1.000 de abonaţi.

Nici un bilet la vânzare în Vâlcea şi Bucureşti

"E tragedie!" a declarat un reprezentant al sălii Traian din Râmnicu-Vâlcea pentru Antena3.ro. El nu a vrut să-şi dea numele, doar a precizat că "suntem prea mici noi pentru astfel de lucruri. Publicul larg nu a putut obţine bilete şi nici măcar toţi abonaţii nu au prins locuri".

Nici la Bucureşti situaţia nu e diferită, iar reprezentanţii sălii Polivalente ne-au confirmat că nici un bilet nu va veni în Capitală pentru a fi pus în vânzare.

Cum trebuiau să se vândă biletele

Partida retur dintre campioana României şi cea a Danemarcei va fi găzduită de Sala Polivalentă tocmai datorită capacităţii superioare a arenei, de 5.200 de locuri. Chiar şi aşa, locurile s-au epuizat imediat, iar clubul vâlcean a anunţat că nimeni nu îşi mai poate procura tichete de acces.

Biletele la returul finalei Oltchim - HK Viborg ar fi trebuit să se vândă la Râmnicu-Vâlcea şi la Bucureşti, aşa cum stabilise chiar conducerea clubului oltean, după următorul program:
- posesorii de abonamente - de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 3 şi 4 mai, între orele 9.00 şi 20.00;
- publicul spectator din Râmnicu Vâlcea - de la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, în zilele de 5 şi 6 mai, între orele 9.00 şi 20.00;
- publicul spectator din Bucureşti - de la casele
de bilete ale Sălii Polivalente din Bucureşti, în zilele de 7 şi 8 mai, intre orele 9.00 şi 19.00.
Detaliile privind procedura de procurare a biletelor se pot găsi pe site-ul CS Oltchim.

Politicienii vor bilete, dar nu au făcut o sală competitivă

Vestea vine după scandalul de săptămâna trecută privind biletele cerute de Guvern şi Parlament, încheiat de conducerea CS Oltchim prin garantarea faptului că tichetele se vor da corect. Din câte se pare, nici un bilet nu a mai ajuns la casele de bilete pentru publicul care nu posedă abonament.

Surse din mediul politic susţin că la meciul de la Bucureşti vor fi prezente figuri importante, printre care preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase şi chiar preşedintele Traian Băsescu.

Roberta Anastase confirmă interesul pentru meci

În acest context, Roberta Anastase a declarat pentru Antena3.ro că a cerut staff-ului să rezerve bilete la meciul de la Bucureşti, dar că nu ştie dacă aceştia au reuşit să obţină un tichet. ?Dacă voi găsi bilete voi participa. Când am dat telefon, mi s-a comunicat că biletele încă nu fuseseră tipărite. Am cerut staff-ului meu să-mi rezerve un bilet. Eu am fost şi la Vâlcea. Tata are un prieten care e antrenor de fotbal. Am fost atunci cu ei doi? a declarat pentru Antena3.ro preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, care a ţinut să adauge că niciodată nu s-a pus problema în conducerile celor două camere legislative a obţinerii, în regim de gratuitate, de bilete la finală pentru toţi cei peste 400 de parlamentari.

Oltchim se scuză

"Suntem în imposibilitatea practică de a mai vinde bilete pentru acest joc la casele de bilete de la Sala Sporturilor Traian, din Râmnicu Vâlcea, precum şi de la Sala Polivalentă din Bucureşti. Facem apel la înţelegere din partea tuturor celor care vor fi nemulţumiţi datorită acestei situaţii generată de lipsa unei săli corespunzătoare pentru un astfel de eveniment major al sportului românesc. Totodată, în numele conducerii clubului, ne cerem scuze pentru această situaţie, precum şi pentru unele lipsuri înregistrate în organizarea acestui joc, amplificate de faptul că acesta nu se poate desfăşura la Râmnicu Vâlcea", au comunicat oltenii, potrivit Mediafax.
"Diagrama pe care am primit-o noi pentru bilete cuprinde 5200 de locuri, din care conform legii am pus în vânzare 4700 de bilete. Acestea s-au epuizat" , a confirmat şi preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.
Premierul Boc le-a promis jucătoarelor Oltchimului o sală de 5.000 de locuri
Premierul Emil Boc a vizitat, pe 17 aprilie, sediul clubului oltean şi s-a întâlnit cu conducerea şi cu jucătoarele. În frunte cu căpitanul Steluţa Luca, acestea l-au rugat pe Boc să le construiască o sală cu capacitate de 5.000 de locuri. Primul ministru a promis că va face din acea sală o prioritate a guvernului pe care îl conduce, potrivit csoltchim.ro.




Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close