Antena 3 CNN Sport Off Sport Ajutor pentru fostul internaţional Petre Mitu. Rugby-istul a fost atins de o boală cruntă

Ajutor pentru fostul internaţional Petre Mitu. Rugby-istul a fost atins de o boală cruntă

Ajutor pentru fostul internaţional Petre Mitu. Rugby-istul a fost atins de o boală cruntă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Noi 2014   •   12:13

Fostul căpitan al echipei naţionale de rugby, Petre Mitu, are nevoie de ajutorul nostru. Cel care a condus echipa Stejarilor în multe meciuri importante a fost atins de o boală cruntă, scleroză laterală amiotrofică. Reprezentanţii Federaţiei Române de Rugby sunt alături de el, aşa că au organizat o licitaţie caritabilă, iar toţi banii vor ajunge la Petre Mitu.

 
În tricoul din înregistrarea de mai sus, Nicolae Căpuşan obţinea titlul de campion naţional în 1953. Acum Federaţia Română de Rugby l-a scos la licitaţie ca să ajute un alt mare sportiv, pe Petre Mitu. Apropiaţii şi fanii îi spun Pia.  

A fost selecţionat de 30 de ori în naţionala României, ba chiar a fost şi căpitanul Stejarilor. La 37 de ani, a aflat recent că suferă de scleroză laterală amiotrofică, o boală care-i mănâncă celule nervoase şi care nu poate fi vindecată, doar ameliorată.
 
Zeci de obiecte de colecţie au fost scoase la licitaţie.
 
Obiectele care nu s-au vândut la licitaţie vor putea fi cumpărate de pe siteul www.petremitu.com. Site-ul va deveni funcţional peste 10 zile. Tot acolo veţi găsi şi conturile în care puteţi face donaţii pentru a-l ajuta pe fostul rugbist să învingă boala.
 

×
Subiecte în articol: rugby
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close