Antena 3 CNN Sport Off Sport Cristiano Ronaldo, gest emoţionant pentru un fan bolnav de cancer

Cristiano Ronaldo, gest emoţionant pentru un fan bolnav de cancer

Cristiano Ronaldo, gest emoţionant pentru un fan bolnav de cancer
07 Ian 2014   •   18:58

Cristiano Ronaldo a oferit o lecţie emoţionată de umanitate. Acesta a avut un invitat special la meciul cu cu Celta Vigo de aseară, în sectorul VIP.

Tânărul bolnav de cancer a urmărit meciul de tribuna oficială, iar după ce  marcat unul dintre goluri, starul portughez i-a dedicat reuşita tânărului.

Ronaldo a auzit de drama prin care trece tânărul Jorge, diagnosticat cu cancer în luna septembrie, şi i-a trimis o fotografie cu autograf, după care l-a invitat la meci împreună cu familia lui.

Tânărul a fost tuns chiar la fel ca şi idolul lui înainte de începe chimioterapia.

"A fost un vis devenit realitate şi vreau să îi mulţumesc pentru ce a făcut. Am fost extrem de emoţionat şi am crezut că nu o să mi se întâmple tocmai mie. Am stat în tribuna VIP alături de familia sa . Mi-a atras atenţia băiatul lui, care este foarte inteligent şi politicos. A fost incredibil", a spus băiatul blonav după  meci.
 
Mama lui Jorge a fost extrem de emoţionată de gestul pe care l-a făcut fotbalistul: " Nu am cuvinte cât de recunoscătoare îi sunt lui Cristiano pentru ceea ce a făcut pentru fiul meu. Este un om special. Într-adevăr un înger.Eu şi familia mea nu vom uita niciodată ceea ce a făcut. Oamenii pot spune ceea ce vor, dar el este un înger. Mulţumesc pentru tot, Cristiano!".

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Real Madrid
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close