Antena 3 CNN Sport Off Sport Cum a petrecut Gigi Becali la nunta nepotului său

Cum a petrecut Gigi Becali la nunta nepotului său

Cum a petrecut Gigi Becali la nunta nepotului său
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Iul 2012   •   20:57

Zi cu emoţii pentru Gigi Becali. Patronul roş-albaştilor şi-a însurat nepotul cu câteva ore înaintea întâlnirii de foc dintre Steaua şi Astra, de la Ploieşti. Gigi Becali a lipsit de la cununia religioasă, dar nu şi de la petrecerea de zeci de mii de euro. Acolo unde va aştepta şi o veste bună de pe terenul ploieştenilor.

Valentin, nepotul lui Gigi, şi-a dus aleasa în faţa altarului. Şi nu oricum. Domnişoare de onoare i-au fost chiar fetele unchiului, Teodora şi Alexandra.

Limuzine de zeci de mii de euro, covor roşu şi un alai de nuntă cum nu s-a mai văzut. Asta au cerut socrul mare, vărul şi mâna dreaptă a lui Gigi Becali, pentru ziua cea mare. Cununia religioasă era programată să înceapă la ora 3 după-amiaza, dar căldura nu ţine cont de buzunar. Aşa că slujba a început cu două ore întârziere.

Petrecerea are loc chiar în curtea socrului mare, într-un cort pentru care Virgil Becali a plătit 20.000 de euro. O nimica toată dacă ne gândim că nunta costă de opt ori mai mult.

Muzică machidonească şi bandul lui Petre Geambaşu au fost alegerile mirilor. Nume grele ale fotbalului românesc sunt aşteptate la eveniment. Mitică Dragomir, Victor Piţurcă, Giovani şi Victor Becali sunt pe lista de invitaţi.




×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close