Antena 3 CNN Sport Off Sport Fiul directorului sportiv al lui Olympique Marseille, împuşcat mortal în plină stradă

Fiul directorului sportiv al lui Olympique Marseille, împuşcat mortal în plină stradă

Fiul directorului sportiv al lui Olympique Marseille, împuşcat mortal în plină stradă
Sursa foto: Foto: sofoot.com
de M.T.    |    05 Sep 2013   •   23:20

Fiul directorului sportiv al lui Olyimpique Marseille a fost împuşcat mortal în plină stradă, joi, în cea mai recentă crimă în stil mafiot petrecută în al doilea cel mai mare oraş al Franţei, informează Reuters.

Crimele comise în ultima perioadă în Marsilia readuc în discuţie tradiţionalele probleme de securitate, în condiţiile în care preşedintele Francois Hollande şi guvernul său încearcă prin toate mijloacele să lupte împotriva criminalităţii din cel mai dur oraş din ţară.

Adrien Anigo a fost a doua persoană ucisă joi în regiunea oraşului-port, ridicând numărul victimelor din acest an la 15.

Anigo, în vârstă de 30 de ani, a fost împuşcat de mai multe ori, inclusiv în cap, de două persoane pe motocicletă, care au fugit apoi de la locul crimei.

Aşa cum era de aşteptat, moartea bărbatului, fiu al lui Jose Anigo, directorul sportiv al lui Olympique Marseille, a devenit un subiect important în presa franceză.

Uciderea sa a avut loc la puţine ore după ce un alt bărbat, în vârstă de 24 de ani, a fost de asemenea împuşcat mortal în timp ce se ducea la serviciu, în oraşul La Ciotat, la aproximativ 30 km de Marsilia.

Luna trecută, premierul Jean-Marc Ayrault a trimis 130 de poliţişti şi 24 de anchetatori ca forţe suplimentare, în tentativa de a opri crimele din Marsilia, oraşul cu a doua cea mai mare populaţie din Franţa şi cu un număr important de imigranţi.

Cele mai multe persoane ucise erau implicate în traficul de droguri şi au fost împuşcate de membrii bandelor rivale.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close