x close

Fii alături de noi!

Povestea cutremurătoare a unui fost mare fotbalist. E în comă de 33 de ani!

de S.T.   •   05 Ian 2016   •   15:59
Povestea cutremurătoare a unui fost mare fotbalist. E în comă de 33 de ani! 534
Foto: captură foto CNN
Viața unui fost mare fotbalist a fost schimbată radical în 1982, când a intrat într-un spital pentru o operație la genunchi. După operația suferită, fostul internațional francez Jean-Pierre Adams n-a mai putut să vorbească și să meargă. Bărbatul trăiește acum o adevărată dramă.

De 33 de ani, Jean-Pierre Adams se luptă cu chinul. Povestea sa de viață, prezentată de jurnaliștii de la CNN, într-un reportaj cutremurător, emoționează pe oricine.

În 1982, pe când avea 34 de ani, Jean-Pierre Adams a avut dureri la genunchi și a mers la un spital din Lyon pentru un control. Un doctor l-a convins să se opereze, dar în ziua intervenției personalul medical era în grevă.

Anestezista și stagiarul au comis mai multe greșeli, scriu jurnaliștii de la CNN.

"L-am găsit întins pe pat, erau tuburi peste tot. N-am plecat din spital cinci zile. Mă gândeam că se va trezi și va trebui să fiu acolo", își amintește Bernadette, soția fostului fotbalist.

Nu s-a mai trezit însă niciodată din coma, deși au trecut 33 de ani.

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Lovitură pentru Adrian Mutu! A pierdut 240.000 de lei

Problemele financiare se ţin lanţ de Adrian Mutu. În timp ce se află în proces pentru neplata pensiei alimentare pentru fiul său, Mario, cu fosta sa soţie, Alexandra Dinu, fotbalistul a mai primit o lovitură grea.

30 Iun 2016  •  00:22

sati