x close

Fii alături de noi!

Povestea cutremurătoare a unui fost mare fotbalist. E în comă de 33 de ani!

de S.T.   •   05 Ian 2016   •   15:59
Povestea cutremurătoare a unui fost mare fotbalist. E în comă de 33 de ani! 534
Foto: captură foto CNN
Viața unui fost mare fotbalist a fost schimbată radical în 1982, când a intrat într-un spital pentru o operație la genunchi. După operația suferită, fostul internațional francez Jean-Pierre Adams n-a mai putut să vorbească și să meargă. Bărbatul trăiește acum o adevărată dramă.

De 33 de ani, Jean-Pierre Adams se luptă cu chinul. Povestea sa de viață, prezentată de jurnaliștii de la CNN, într-un reportaj cutremurător, emoționează pe oricine.

În 1982, pe când avea 34 de ani, Jean-Pierre Adams a avut dureri la genunchi și a mers la un spital din Lyon pentru un control. Un doctor l-a convins să se opereze, dar în ziua intervenției personalul medical era în grevă.

Anestezista și stagiarul au comis mai multe greșeli, scriu jurnaliștii de la CNN.

"L-am găsit întins pe pat, erau tuburi peste tot. N-am plecat din spital cinci zile. Mă gândeam că se va trezi și va trebui să fiu acolo", își amintește Bernadette, soția fostului fotbalist.

Nu s-a mai trezit însă niciodată din coma, deși au trecut 33 de ani.

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Carmen Avram, premiată pentru întreaga carieră

Echipa În Premieră a demonstrat de nenumărate de ori un profesionalism rar în România și acest lucru se vede și în premiile pe care echipa le-a adunat în decursul anilor, în...

poza

Show

Andra intervine în scandalul momentului. Lovitură neașteptată

După ce a devenit ţinta escrocilor, Andra a postat pe pagina de Facebook un mesaj pentru fanii ei. În doar două zile mesajul a strâns zeci de mii de likeuri și shareuri, transformând astfel planul...

24 Iul 2016  •  18:17

sati