Antena 3 CNN Sport Off Sport La mulţi ani, Mihai Neşu!

La mulţi ani, Mihai Neşu!

La mulţi ani, Mihai Neşu!
Sursa foto: Foto: GSp.ro
19 Feb 2013   •   09:27

Mihai Neşu a schimbat astăzi prefixul. În vârstă de 30 de ani, fostul fotbalist continuă lupta de recuperare după cumplitul accident suferit în mai 2011, dar şi munca la Fundaţia care îi poartă numele şi care are drept scop ajutorarea copiilor imobilizaţi în scaun cu rotile.

Pentru asta va lupta de acum încolo fostul sportiv român, care spune că gestul acesta îl va ajuta chiar şi pe el să se vindece mai uşor. Noi îi dorim lui Mihai Neşu un sincer LA MULŢI ANI şi putere de luptă!




Născut în 1983 la Oradea, "Bichonul" şi-a petrecut mare parte a carierei de fotbalist la Steaua Bucureşti, cu care a câştigat trei titluri de campion naţional şi unde a făcut parte din lotul "UEFAntastic" care a ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

În 2008 s-a transferat la echipa olandeză FC Utrecht unde a jucat titular şi a primit distincţia de „cel mai bun fundaş stânga din Eredivisie” în faţa unor nume precum Giovanni van Bronckhorst, Sebastian Pocognoli sau Urby Emanuelson.

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi din 2012 lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.

Vezi o poveste despre speranţă şi supravieţuire, o poveste despre Mihai Neşu, realizată de echipa În Premieră.


FUNDAȚIA MIHAI NEȘU are o nouă pagină oficială de Internet, realizată cu ajutorul websource.ro, și poate fi găsită la www.mihainesufoundation.com , www.mihainesufoundation.ro si 
www.fundatiamihainesu.ro . 

Noul site este realizat în trei limbi şi prezintă activitatea fundaţiei fostului fotbalist al echipelor Steaua Bucureşti şi FC Utrecht.

Cei care doresc să sprijine financiar acțiunile fundației Mihai Neșu au la dispoziție pe noul site conturile atât din Olanda, cât și din România.  

De asemenea, puteți sprijini activitatea fundației și prin cumpărarea unui tricou oficial „Mihai Neșu Foundation”. Echivalentul a 10€ din prețul acestuia sunt direcționati în conturile fundației.

Fundaţia Mihai Neşu are şi un canal oficial de YouTube, unde sunt încărcate clipuri ale fundaţiei, apariţiile la televizor, acţiuni şi iniţiative, precum şi filmări de la şcoala de fotbal din Utrecht.

×
Subiecte în articol: Mihai Nesu fundatia Mihai Nesu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close