Antena 3 CNN Sport Off Sport Moartea l-a doborât în ring. Antrenorul de box Doru Iftime a murit în timpul unui antrenament

Moartea l-a doborât în ring. Antrenorul de box Doru Iftime a murit în timpul unui antrenament

Moartea l-a doborât în ring. Antrenorul de box Doru Iftime a murit în timpul unui antrenament
Sursa foto: Foto: Antena 1
20 Sep 2012   •   22:46

Soarta loveşte mai dur decât orice adversar în ring. Doru Iftime, omul în a cărui sală de sport s-au format campioni naţionali la box, s-a stins în urma unui stop cardio-respirator. Inima unui luptator s-a oprit acolo unde şi-a trăit viaţa. În mijlocul ringului, unde îşi pregătea eleva pentru campionatul european de box.

Doru Iftime şi-a dedicat viaţa pe altarul sportului. Trăia pentru box. Visa ca din sala lui să iasă următorul campion mondial. Şi reuşise să facă deja primii paşi. În urmă cu doar două săptămâni cucerise alături de Lăcrămioara Pojoc, eleva lui, aurul la campionatul naţional. Acum spera la gloria olimpică.

Soarta i-a refuzat acest ultim vis. Ieri, s-a stins sub privirile Lăcrămioarei, tânăra pe care o transformase într-o speranţă a boxului. Medicii au încercat timp de 40 de minute să-l resusciteze. Inima lui a refuzat să mai bată.

Deşi suferea de diabet, iar inima îi făcea probleme, zi de zi era în sala de sport, alături de eleva lui. A amânat orice fel de analize sau intervenţii chirurgicale până după campionatele europene. Spera la aur şi venea în fiecare zi în sală.

Deşi durerea este mare, eleva lui caută puterea să se ridice după această lovitură grea. Lăcrămioara speră să câştige o medalie la campionatele europene pe care să i-o dedice antrenorului ei, Doru Iftimie.





×
Subiecte în articol: box
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close