Antena 3 CNN Sport Off Sport Cutremur în presa din toată lumea. O legendă a sportului a murit în urmă cu puțin timp

Cutremur în presa din toată lumea. O legendă a sportului a murit în urmă cu puțin timp

Cutremur în presa din toată lumea. O legendă a sportului a murit în urmă cu puțin timp
Sursa foto: Foto: Nicky Hayden/Facebook
22 Mai 2017   •   19:08

Nicky Hayden a murit. Nicky Hayden, fostul campion mondial în Moto GP, implicat într-un grav accident rutier săptămâna trecută, a murit, anunță eurosport.com.

Potrivit sursei citate, reprezentanții spitalului Bufalini din Cesena, Italia, au confirmat că Nicky Hayden a decedat în urma leziunilor cerebrale masive suferite în urma accidentului rutier de miercuri.

Hayden fusese internat miercurea trecută, după accidentul suferit, cu "leziuni cerebrale grave" şi se zbătea între viaţă şi moarte, conform medicilor. 

Miercuri, 17 mai, Nicky Hayden a fost lovit frontal de un Peugeot, în timp ce se plimba cu bicicleta alături de mai mulți prieteni, pe şoseaua care leagă localităţile Tavoleto şi Riccione, în sudul staţiunii balneare Rimini. Bicicleta acestuia a fost distrusă în întregime, iar fostul motociclist a rămas inconștient pe marginea străzii.

Hayden a concurat în Moto GP între 2003 și 2016, câștigând titlul mondial în 2006. Începând cu 2017, acesta concura în Campionatul Mondial de Superbike. 

 

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close