Antena 3 CNN Sport Off Sport O discuţie despre Michael Jordan şi LeBron James s-a încheiat cu înjunghierea a trei persoane

O discuţie despre Michael Jordan şi LeBron James s-a încheiat cu înjunghierea a trei persoane

O discuţie despre Michael Jordan şi LeBron James s-a încheiat cu înjunghierea a trei persoane
de M.T.    |    09 Oct 2013   •   10:17

Pasiunea pentru sport poate duce la tragedii. O dovedeşte ceea ce s-a întâmplat într-un bar din oraşul american Pittsburgh, unde o discuţie aprinsă despre Micheal Jordan şi LeBron James s-a încheiat cu înjunghierea a trei persoane.

Potrivit poliţiei locale, Michael Landeros şi nepotul său, Armando Encinas, s-au contrazis cu mai mulţi clienţi ai localului în privinţa celor două vedete NBA. Subiectul discuţiei: cine este mai bun dintre Jordan şi James?

Totul a degenerat în momentul în care patronul barului, un angajat şi un alt bărbat au încercat să-i tempereze elanul lui Encinas. Au sfârşit prin a fi înjunghiaţi.

„Atunci când i-am reţinut, cei doi se aflau evident sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Jim Essek, reprezentantul poliţiei locale, potrivit USA Today.

De altfel, la momentul scandalului, Landeros şi Encinas se aflau în bar de patru ore, perioadă în care au avut mai multe discuţii legate de sport cu ceilalţi clienţi.

Unchiul şi nepotul au fost arestaţi, doar primul fiind eliberat după ce a plătit o cauţiune de 12.500 de dolari.

În schimb, Encinas se află în continuare în arest şi, probabil, va fi acuzat de tentativă de crimă. Cauţiunea sa a fost fixată la 100.000 de dolari.

Essek a precizat că cele trei victime au fost spitalizate, dar se află în afara oricărui pericol.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close