Antena 3 CNN Sport Off Sport O ROMÂNCĂ are America la picioare. A primit COROANA de Miss Univers

O ROMÂNCĂ are America la picioare. A primit COROANA de Miss Univers

O ROMÂNCĂ are America la picioare. A primit COROANA de Miss Univers
de O.P.    |    01 Iul 2013   •   07:41

 O română are America la picioare. Are 26 de ani şi a câştigat cel mai prestigios concurs din lume în materie de fitness. Anca Bucur a fost încoronată la Miami, Miss Fitness Univers 2013, în aplauzele a mii de oameni.

Dintre toate tinerele înscrise în competiţie, TOATE frumoase şi cu un corp de invidiat, o românca s-a facut remarcata la concursul Miss Fitness Universe 2013.

Anca Bucur are 26 de ani şi a câştigat marele trofeu la categoria "profesionişti!" o divizie de elita a concursului, în care se întrec DOAR foste campioane. Iar românca noastra a întrecut alte 9 campioane, o finlandeza şi restul americance.

Anca Bucur a facut sport de performanţă de la 3 ani iar fitness-ul competiţional îl practica de câţiva ani buni. Munca ei a dat însa roade. Şi ce roade...

ANCA BUCUR: "Eu sunt singura românca care a câştigat aceasta competiţie vreodata şi singura din lume a acestei federaţii care a avut acest titlu de doua ori".

În 2011, românca a câştigat un alt titlu de Miss Fitness Universe la categoria Open Division. Anca nu se opreşte, aici, din drumul ei presarat cu medalii de aur. Peste câteva luni, în noiembrie va concura la o alta competiţie de profil, de aceasta data în Las Vegas.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close