Antena 3 CNN Sport Off Sport Un jucător al naţionalei engleze de rugby, reţinut şi amendat de poliţia neo-zeelandeză

Un jucător al naţionalei engleze de rugby, reţinut şi amendat de poliţia neo-zeelandeză

Un jucător al naţionalei engleze de rugby, reţinut şi amendat de poliţia neo-zeelandeză
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Oct 2011   •   14:35

Manu Tuilagi, considerat cel mai bun jucător englez la Cupa Mondială de rugby, a fost reţinut şi amendat de poliţia din Noua Zeelandă, după ce a plonjat în apă de pe un feribot în portul Auckland.

Jucătorul de 20 de ani se întorcea din Insula Waiheke, pe care a vizitat-o cu mai mulţi colegi după ce Anglia a fost învinsă de Franţa în sferturile de finală ale competiţiei din Noua Zeelandă. Coechipierii rugbystului originar din Samoa i-au făcut chiar şi „galerie” lui Tuilagi, însă poliţiştii nu au fost impresionaţi şi i-au aplicat acestuia o amendă de 3.000 de lire sterline.

Incidentul este ultimul dintr-o serie care au stricat imaginea echipei Angliei la actuala ediţie a Cupei Mondiale, după ce Mike Tindall a fost surprins sărutând o femeie blondă într-un club de noapte din Queenstown, doi jucători englezi au fost suspendaţi din cauza jocului periculos şi doi antrenori din stafful tehnic au fost pedepsiţi pentru faptul că au schimbat baloanele în timpul meciului cu România.

Povestea se putea încheia mai rău pentru Tuilagi, care ar fi putut fi reţinut sub acuzaţia de comportament inadecvat, însă oamenii de ordine s-au mulţumit să-i dea doar un avertisment şi o amendă, permiţându-i apoi să meargă cu restul echipei la hotel.

A fost un gest iresponsabil din partea lui. Manu va fi pedepsit în cadrul echipei şi l-am atenţionat asupra comportamentului pe care trebuie să-l aibă în viitor”, a declarat Martin Johnson, antrenorul englezilor.

Îmi pare foarte rău! A fost o prostie să fac aşa ceva şi vreau să-mi cer scuze tuturor pentru orice neplăcere pe care am provocat-o”, a spus şi Tuilagi.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close