Antena 3 CNN Sport Tenis Adrian Ungur s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma

Adrian Ungur s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma

Adrian Ungur s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma
06 Mai 2015   •   19:24

Tenismanul Adrian Ungur, locul 193 ATP, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului challenger de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

Ungur l-a învins, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-4, după o oră şi 27 minute, pe argentinianul Pedro Cachin, jucător venit din calificări şi poziţia 243 în ierarhia mondială.

În sferturile de finală, Adrian Ungur îl va întâlni pe italianul Marco Cecchinato, cap de serie numărul 5 şi locul 124 ATP, care a trecut, cu scorul de 6-1, 6-4, de rusul Andrei Rublev, beneficiar al unui wild-card şi poziţia 266 în clasamentul mondial.
Pentru calificarea în sferturile de finală la Roma, Ungur va primi 17 puncte ATP şi un cec în valoare de 1.245 de euro.

În proba de dublu de la Roma, perechea Patrick Grigoriu/Costin Pavăl a fost învinsă, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 2-6, 10-2, după o oră şi 12 minute, de cuplul argentinian Andres Molteni/Marco Trungelliti.
Pentru performanţa reuşită la Roma, Grigoriu şi Pavăl vor primi 17 puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 540 de euro.

×
Subiecte în articol: adrian ungur
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close