Antena 3 CNN Sport Tenis Andy Roddick s-a calificat în turul 3 al turneului de la Queen's

Andy Roddick s-a calificat în turul 3 al turneului de la Queen's

Andy Roddick s-a calificat în turul 3 al turneului de la Queen's
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Iun 2011   •   12:02

Andy Roddick a revenit pe teren după o pauză de o lună forţată de o accidentare la umăr şi a obţinut prima victorie din luna martie. Tenismanul american l-a învins pe spaniolul Feliciano Lopze în trei seturi, 7-6, 6-7, 6-4, la capătul a două ore şi 25 de minute de joc, calificându-se astfel în turul al treilea al turneului de la Queen's, cel care deschide sezonul pe iarbă.

 
Îmi place să joc pe iarbă şi mă bucur că am revenit. Mă simt bine şi sunt fericit că sunt din nou la Londra, mai ales că acesta este unul din turneele mele preferate. Am jucat acest meci pentru a câştiga şi, la fel ca oricine, voi încerca să cuceresc titlul aici, chiar dacă scopul principal este să ne pregătim pentru Wimbledon”, a declarat Roddick, de patru ori învingător la Queen's.
 
Marea surpriză a zilei a produs-o britanicul James Ward, locul 216 în clasamentul ATP, care l-a învins cu 7-6, 6-3 pe elveţianul Stanislas Wawrinka, al patrulea favorit al competiţiei.
 
Am întâlnit un jucător mare, dar pentru el a fost primul meci al sezonului pe iarbă, în timp ce pe mine m-a ajutat foarte mult faptul că am jucat săptămâna trecută la Nottingham şi mi-am făcut într-un fel încălzirea”, a spus Ward, care îl va întâlni în turul următor pe campionul de anul trecut, americanul Sam Querrey, care a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Rainer Schuettler.
 
Juan Martin del Potro, Fernando Verdasco, Jo-Wilfried Tsonga, David Nalbandian şi Xavier Malisse s-au calificat şi ei mai departe, în urma unor victorii lejere în două seturi.

×
Subiecte în articol: Andy Roddick turneu ATP Londra
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close