Antena 3 CNN Sport Tenis Ce urmează pentru Simona Halep după turneul de la Cincinnati

Ce urmează pentru Simona Halep după turneul de la Cincinnati

Ce urmează pentru Simona Halep după turneul de la Cincinnati
Sursa foto: Foto: Agerpres/ EPA
de S.T.    |    24 Aug 2015   •   00:14

Simona Halep a pierdut a 19-a finală a carierei. Românca a fost aproape de un nou titlu WTA, la Cincinnati, însă a cedat în ultimul act al competiţiei în faţa Serenei Williams.

Halep a început bine meciul, dar a pierdut primul set cu 6 la 3, după 32 de minute. Sportiva noastră a cedat însă şi în a doilea act, în tie-break, cu 7 la 5.

Din cele şapte dueluri directe de până acum, jucătoarea americană a câştigat şase întâlniri, iar românca a învins-o într-un meci de la Turneul Campioanelor din 2014.

Williams era campioana en-titre la Cincinnati, în timp ce pentru Halep este prima finală la Ohio. Pentru calificarea în ultimul act, românca şi-a asigurat un cec în valoare de 240.500 de dolari şi locul 2 WTA.

Simona Halep se pregăteşte acum de următorul turneu, cel de la New Haven, unde ca începe direct din turul 2. În lipsa Serenei Williams, românca va fi cap de serie numărul 1 şi va avea un traseu uşor.  În primul meci va juca cu învingătoarea meciului dintre Barbora Stricova şi Camila Giorgi.

Anul trecut, Anul trecut Halep a cedat în primul meci disputat la New Haven în faţa Magdalenei Rybarikova. Sportiva noastră a câştigat însă turneul în 2013.

New Haven este ultimul turneu înainte de US Open, iar Simona a anunţat că s-ar putea retrage, pentru a fi odihnită la ultimul Grand Slam al anului.

La ediţia precedentă, românca a fost eliminată la US Open în turul trei de croata Miriana Lucic-Baroni.

În 2013, Halep a atins faza optimilor de finală, cea mai bună performanţă din carieră la Flushing Meadows.

×
Subiecte în articol: Simona Halep cincinnati Serena Williams
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close