x close

Fii alături de noi!

Ilie Năstase, mesaj pentru Simona Halep după înfrângerea de la Australian Open

de A.M.P   •   19 Ian 2016   •   14:07
Ilie Năstase, mesaj pentru Simona Halep după înfrângerea de la Australian Open 482
Foto: instagram.com/simonahalep/
Ilie Năstase a reacţionat după înfrîngerea Simonei Halep din turul 1 de la Australian Open în faţa chinezoaicei Shuai Zhang, scor 4-6, 3-6.

"Trebuie să stea deoparte o perioadă și o să-și revină. S-a adunat oboseala, să stea deoparte. Cei din staff ar trebui să se gândească şi la starea ei. Până la urmă e om, mai are şi perioade ca asta. Să nu uităm ce a făcut până acum, nu e momentul să dăm cu pietre în ea",a spus Ilie Năstase, la un post de televiziune.
Sursa: gsp.ro

poza

Actualitate

Decizie importantă luată de Pepsi în privința băuturilor sale. Consumatorii pot fi afectați

PepsiCo a decis să reintroducă aspartamul în băuturile sale carbogazoase din SUA, după eşecul comercial al noilor îndulcitori artificiali, a declarat un purtător de cuvânt al companiei citat de AF...

28 Iun 2016  •  08:48

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă record! Ozana Barabancea vrea să slăbească 50 de kilograme

Dorinică să fie din nou în formă, după ce a ratat acest lucru la prima încercare, Ozana Barabancea este decisă să scape cât mai repede de 50 de kilograme.

27 Iun 2016  •  23:08

sati