Antena 3 CNN Sport Tenis Italianca Flavia Pennetta, câştigătoarea Heart Award 2015

Italianca Flavia Pennetta, câştigătoarea Heart Award 2015

Italianca Flavia Pennetta, câştigătoarea Heart Award 2015
de S.T.    |    01 Iul 2015   •   18:49
Federația Internațională de Tenis (ITF) a anunțat că italianca Flavia Pennetta este câștigătoarea Heart Award (Premiul Inimii) pe anul 2015, după ce condus echipa țării sale la victorie în fața Statelor Unite (3-2), în barajul pentru Grupa Mondială a competiției Fed Cup, desfășurat în luna aprilie, în orașul său natal Brindisi.

Pennetta, cvadruplă câștigătoare a Fed Cup cu echipa Italiei, va fi recompensată cu un cec în valoare de 3.000 de dolari, bani pe care îi va dona însă în scopuri caritabile, scrie Agerpres.

Printre jucătoarele nominalizate pentru acest premiu s-a numărat și românca Alexandra Dulgheru, componentă a echipei de Fed Cup a țării noastre, după evoluția acesteia din întâlnirea cu Canada (3-2), disputată la Montreal, când a reușit două victorii, în fața lui Eugenie Bouchard, numărul 7 mondial la acea dată, și Francoise Abanda.

În urma acestui succes, România s-a calificat — după mai bine de două decenii — în Grupa Mondială, unde va întâlni în primul tur, în februarie 2016, campioana en titre, Cehia.

×
Subiecte în articol: Flavia Pennetta
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close