Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Şarapova a fost eliminată de la Miami Open. Cu cine va juca Simona Halep în această seară

Maria Şarapova a fost eliminată de la Miami Open. Cu cine va juca Simona Halep în această seară

Maria Şarapova a fost eliminată de la Miami Open. Cu cine va juca Simona Halep în această seară
27 Mar 2015   •   09:02

Maria Şarapova, numărul doi mondial, a fost eliminată, în turul doi la Miami Open, de compatrioata sa Daria Gavrilova, locul 97 WTA. Jucătoarea rusă a fost învinsă de Gavrilova, beneficiara unui wild card, cu scorul de 7-6 (4), 6-3, într-o oră şi 49 de minute. Gavrilova a plâns de fericire imediat după ce a învins-o pe renumita jucătoare de tenis. "Sunt... Dumnezeule! Sunt atât de fericită! Nu am cuvinte", a spus Daria Gavrilova imediat după victorie. "Sinceră să fiu, am crezut mereu. Probabil de aceea am învins", a adăugat ea.

De partea cealaltă, Maria Sharapova a declarat că nu se aştepta la o înfrângere. "Bineînţeles, este o supriză. Este turul doi. Aşteptările erau ca eu să câştig. Dar acesta este unul din motivele pentru care jucăm meciurile. Tot trebuie să intri pe teren şi să te impui acolo, indiferent dacă eşti sau nu favorită. Astăzi eu nu am câştigat".

Simona Halep o va întâlni astăzi la ora 17.00 pe Nicole Vaidisova, locul 328 WTA în aceeaşi competiţie. La noapte, nu înainte de ora 02.00 va avea loc la Miami meciul dintre numărul 1 mondial, americanca Serena Williams, şi Monica Niculescu, locul 70 WTA. 

×
Subiecte în articol: Maria Sharapova Simona Halep
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close