Antena 3 CNN Sport Tenis Serena Williams: Halep m-a făcut să-mi doresc să mă duc acasă şi să mă pregătesc special pentru ea

Serena Williams: Halep m-a făcut să-mi doresc să mă duc acasă şi să mă pregătesc special pentru ea

Serena Williams: Halep m-a făcut să-mi doresc să mă duc acasă şi să mă pregătesc special pentru ea
de M.T.    |    22 Oct 2014   •   14:27

Serena Williams a recunoscut superioritatea Simonei Halep, în faţa căreia a pierdut fără drept de apel, scor 0-6, 2-6 la Turneul Campioanelor de la Singapore, şi a declarat că abia aşteaptă următorul meci împotriva româncei.

„Sinceră să fiu, abia aştept să ne revedem, abia aştept următoarea noastră întâlnire, pentru că m-a făcut să-mi doresc să mă duc acasă şi să mă pregătesc special pentru ea”, a spus liderul mondial.

„Jocul meu de astăzi a fost jenant. Categoric jenant. Halep m-a surprins cu jocul ei, niciodată nu am văzut-o jucând atât de bine. A jucat foarte foarte bine”, a continuat americanca.

Serena Williams, câştigătoare la ultimele două ediţii ale Turneului Campioanelor, şi-a făcut o autocritică dură: „Lovitura mea de dreapta nu a funcţionat astăzi. În mod clar a intrat mai devreme în vacanţă. Serviciul meu a fost în la nivel de juniori”.

Williams a mai afirmat că nu se află la potenţialul maxim, dar nu a încercat să transforme acest lucru într-o scuză: „Cu siguranţă nu sunt la sută la sută, dar mă aflu aici şi joc. Asta nu are nimic de a face cu meciul de azi, Simona a jucat incredibil, cred că e cel mai bun meci al carierei”.

Ocupanta primului loc în clasamentul WTA a felicitat-o pe Simona Halep şi prin intermediul contului său de Twitter.

„Pe scurt, Simona Halep a jucat extraordinar”, a scris Williams pe celebra reţea de socializare.

Pentru jucătoarea din Statele Unite a fost una dintre cele mai clare înfrângeri din carieră.

De altfel, doar o singură dată s-a mai întâmplat ca Serena Williams să câştige doar două game-uri într-un meci, în urmă cu 16 ani, când americanca a pierdut cu 1-6, 1-6 în faţa sud-africancei Joanette Kruger.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close