Antena 3 CNN Sport Tenis Simona Halep: „Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care m-au susţinut!"

Simona Halep: „Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care m-au susţinut!"

Simona Halep: „Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care m-au susţinut!"
07 Iun 2014   •   19:47
După ce a fost învinsă cu greu de Maria Sharapova în cadrul finalei Roland Garros, Simona Halep a susţinut un discurs emoţionant la ceremonia de premiere.

Simona Halep, locul 3 WTA de luni, le-a mulţumit tuturor celor care au ajutat-o să aibă "două săptămâni incredibile" la turneul de la Roland Garros, suporterilor, familiei şi echipei tehnice şi şi-a exprimat speranţa ca această finală să fie prima dintr-un lung şir de astfel de partide.

Ca o adevărată campioană, Simona Halep şi-a felicitat adversara, pe Maria Sharapova. „Felicitări, îţi urez numai lucruri bine şi mult noroc pe viitor”, i-a spus Simona Mariei Sharapova.


Am petrecut două săptămâni grozave aici, a fost un turneu incredibil şi vă sunt recunoscătoare că aţi venit aici să mă susţineţi la fiecare meci”, li s-a adresat Simona Halep susţinătorilor ei.

Vreau să le mulţumesc tuturor românilor care m-au susţinut!”, a mai spus Simona.

Sportiva a ţinut să-şi exprime mulţumirile şi pentru echipa sa şi familia sa.

După discursul susţinut în limba engleză, Simona Halep a făcut o scurtă declaraţie şi în limba franceză. "Mulţumesc mult pentru susţinerea voastră. Sunteţi formidabili!" a spus Simona în limba franceză.

La rândul său, Maria Sharapova le-a mulţumit în limba franceză, dar şi în engleză susţinătorilor săi. "Vă mulţumesc foarte mult. Este un moment foarte important al carierei mele", a spus Maria Sharapova. La fel ca Simona Halep, Maria Sharapova a transmis mulţumiri echipei sale şi familiei sale.

Maria Sharapova a felicitat-o pe Simona Halep. "A jucat formidabil. A fost cea mai grea finală din cariera mea!”

Simona Halep a pierdut în trei seturi, 4 - 6, 7 - 6, 4 -6, finala de la Roland Garros, contra Mariei Sharapova. Simona era singura jucătoare din competiție care nu cedase niciun set în această ediție a turneului, însă a plecat cu șansa a doua în fața rusoaicei, considerată mai experimentată. Maria Sharapova a reușit să o învingă cu greu pe jucătoarea din România și a obținut astfel al doilea titlu la Roland Garros, după cel din 2012.


×
Subiecte în articol: Simona Halep Roland Garros
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close