Antena 3 CNN Sport Tenis Turneul Campioanelor 2018. Simona Halep și-a aflat toate posibilele adversare

Turneul Campioanelor 2018. Simona Halep și-a aflat toate posibilele adversare

Turneul Campioanelor 2018. Simona Halep și-a aflat toate posibilele adversare
17 Oct 2018   •   22:48

Turneul Campioanelor și-a aflat, miercuri, tabloul complet. După Elina Svitolina, ultima jucătoare care s-a calificat la WTA Finals 2018 este Karolina Pliskova, în urma rezultatelor de la Kremlin Cup.Jucătoarea din Cehia, a cincea clasată în lume, a pierdut în optimile de finală de la Moscova, dar a profitat de o altă înfrângere, suferită de singura sportivă care o mai putea depăși, Kiki Bertens.

Simona Halep a fost prima calificată la Turneul Campioanelor din 2018. Jucătoarea din România este deja la Singapore, acolo unde este însoțită și de antrenorul său, Darren Cahill. În ciuda problemelor de sănătate care au forțat-o să abandoneze la Beijing și să se retragă de la Moscova, cea mai bună jucătoare a lumii este binedispusă și se bucură de o atmosferă destinsă, în compania australianului care a ajutat-o să ajungă pe locul 1 WTA, acolo unde încheie al doilea an consecutiv.

Simona Halep (România, locul 1 WTA), Caroline Wozniacki (Danemarca, locul 2 WTA), Angelique Kerber (Germania, locul 3 WTA), Naomi Osaka (Japonia, locul 4 WTA), Petra Kvitova (Cehia, locul 7 WTA), Sloane Stephens (SUA, locul 8 WTA), Elina Svitolina (Ucraina, locul 6 WTA) și Karolina Pliskova(Cehia, locul 5 WTA) sunt toate cele 8 jucătoare care vor lupta pentru trofeul competiției dotate cu premii totale în valoare de 7 milioane de dolari, scrie digisport.ro.

Kiki Bertens, a noua în clasamentul WTA Race, va fi rezervă la turneul de la Singapore şi va urmări cu atenţie starea de sănătate a Simonei Halep, a cărei participare este incertă din cauza unei hernii de disc cu care a fost diagnosticată recent şi din cauza căreia a declarat forfait pentru turneul de la Moscova, după ce abandonase şi în primul tur la Beijing.

Au mai rămas 3 zile până la startul Turneului Campioanelor 2018, care debutează duminică, 21 octombrie.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close