Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Sunt convins că "taximetristul" care a sunat la 112 era unul dintre "băieţii" agresaţi (VIDEO)

Mircea Badea: Sunt convins că "taximetristul" care a sunat la 112 era unul dintre "băieţii" agresaţi (VIDEO)

Mircea Badea: Sunt convins că "taximetristul" care a sunat la 112 era unul dintre "băieţii" agresaţi (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Badea
04 Apr 2009   •   00:45

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.


În emisiunea de vineri, Mircea Badea a vorbit despre cel mai fierbinte subiect al zilei, arestarea lui Gigi Becali. El este surprins de faptul că toată lumea vorbeşte despre taximetristul care a apelat la 112 şi a sesizat incidentul din trafic, apel care practic a declanşat scandalul din jurul finanţatorului clubului Steaua, cu toate că nimeni nu a confirmat că acesta ar fi într-adevăr taximetrist.

Mircea Badea a remarcat că ?taximetristul? ştia că cele două maşini implicate în incident se urmăriseră pe şoseaua Ştefan cel Mare şi prin faţa sediului Poliţiei Capitalei. ?De unde ştia el asta??, se întreabă Badea. De aici, el deduce că ?taximetristul? era implicat în incident şi, mai mult, că mai există şi o a doua persoană, care se aude şoptindu-i în telefon ce să spună.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei Gigi Becali
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close